Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №326 від 10.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Активний відпочинок

Усі - на ковзани!

Усі - на ковзани!

Льодова ковзанка знову функціонує в Рівному

Цьогоріч організатори, вирішивши змінити місце розташування катка, перенесли його з вулиці Набережної на вулицю Степана Дем’янчука, до спорткомплексу “Форт”.

Про льодове диво кореспонденту “РР” розповів її організатор, директор ТОВ “Арена розваг” Олег Червук:

-Минулої зими ми зробили висновок, що ковзанка є неймовірно популярним місцем відпочинку рівнян. Зміна місця розташування пояснюється тим, що грунт на вулиці Набережній надто заболочений, що створювало певні незручності як організаторам, так і відпочиваючим. На новому місці земля набагато краща.

-Як довго функціонуватиме ковзанка?

-Новітнє обладнання дозволяє заморожувати воду при температурі повітря до +11 - +12 градусів, що дасть змогу нам працювати принаймні три місяці.

-Що змінилося на ковзанці порівняно з минулим роком?

- Відтепер бажаючих покататися пускають групами, що створює більш комфортні умови катання. Один сеанс триває сорок п’ять хвилин. Після його закінчення упродовж п’ятнадцяти хвилин ковзанку чистять та готують до наступної групи відвідувачів. Як і торік, у нас можна взяти напрокат ковзани, також пропонуємо послуги інструкторів.

-Чи побачать рівняни на ковзанці хокей?

-Так. Минулого року ми вже намагалися організувати міні-турнір. На змагання приїздили команди зі Львова та Луцька. Цього разу географія учасників розширилася. Рівняни стануть свідками хокейного чемпіонату серед команд Західних областей України. Серед учасників турніру - чотири команди зі Львова, хокейні дружини Луцька, Дрогобича, Івано-Франківська, Рівного. Зокрема, у грі найближчого туру зустрінуться команди “Рівне-Калганофф” та “Львів-Беркут”. Матч відбудеться до 15 січня (на жаль, точна дата ще не відома).

-Які зміни чекають на льодову ковзанку у майбутньому?

-Ковзанка стане для мешканців міста щорічним святом. Перш за все, ми плануємо накрити арену, зробити її справжнім льодовим палацом. Звісно, поступово з’являться і нові послуги для відвідувачів. Проте, маю заспокоїти, що ціна від цього не зростатиме.

10.01.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2008p. 
На головну сторінку