Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №327 від 17.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Номінації

Рівненчани - найкращі в Україні

Віктор Матчук - людина року

Голову Рівненської облдержадміністрації оголошено лауреатом у номінації “Регіональний лідер року”. Про це офіційно повідомили представники Генеральної дирекції Програми “Людина року” під час прес-конференції в агенції УНІАН.

Загалом на здобуття лауреатського звання “Регіональний лідер року” визначили трьох керівників облдержадміністрацій - Рівненської, Вінницької та Львівської, - які у 2007 році найбільш ефективно працювали для соціально-економічного розвитку регіону, наповнювали державний бюджет України, сприяли зростанню національного валового продукту та добробуту населення.

Нагородження лауреатів Премії відбудеться 22 березня 2008 року у Національному палаці “Україна”.

Данильчуку дали орден

Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет нагородив голову Рівненської обласної ради Олександра Данильчука Орденом Святого Рівноапостольного князя Володимира Великого ІІІ-го ступеня за заслуги з відродження духовності в Україні та утвердження Помісної Української Православної Церкви.

Письменник з Рівного - номінант премії України ім.Т.Шевченка-2008

Книгу прози “Тінь павука” Віктора Мазаного допустили до участі в конкурсі на здобуття Національної премії України імені Тараса Шевченка 2008 року. Твір представила Рада Конгресу українців Холмщини і Підляшшя.

До речі. Віктор Мазаний - власний кореспондент УНІА “Укрінформ” у Рівненській області, заслужений журналіст України, член Національної спілки письменників України, Національної спілки журналістів України, автор чисельних книжок, одна з яких, а саме “З Капітолійського пагорба” знаходиться в експозиції Всесвітнього музею імміграції у Міннесотському університеті (США).

Державна премія рівненських атомників

На здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки висунули роботу “Комплекс науково-дослідних та технологічних робіт з регулювання ядерної та радіаційної безпеки у відповідності з міжнародними стандартами та впровадження їх у практичну діяльність на АЕС України”. До затвердженого складу авторського колективу на здобуття Державної премії входить і Микола Фрідман - генеральний директор відокремленого підрозділу “Рівненська АЕС” НАЕК “Енергоатом”.

17.01.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2008p. 
На головну сторінку