Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №327 від 17.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З хлібом і сіллю

Проекти на халяву

Під пильним наглядом західних експертів

Цими днями Рівненщина зустрічає представників Єврокомісії - Гордона Лінслі та Зіннехагена Юргена. І від того, як ми їх приймемо, залежатиме доля трьох великих проектів, сума фінансування яких становить більше одного мільйона євро!

Першого дня перебування гості відвідали пологовий будинок №1, на базі якого планується розбудова перинатального центру та провели робочі наради з керівництвом області.

До того ж, як повідомили в Рівненській облдержадміністрації, на часі реалізація ще одного медичного проекту, який передбачає створення телекомунікаційних центрів для ефективних зв’язків між центральними районними лікарнями та головними медичними закладами області, на що виділяється 300 тисяч євро.

Наступного дня закордонні гості вирішували долю ще майже півмільйона євро, які вони готові надати на розвиток північних районів Рівненської області, забруднених внаслідок Чорнобильської катастрофи. Саме тому вони відвідали села Сарненського, Зарічненського, Дубровицького та Володимирецького районів, де у 2008 році буде реалізовуватись проект по садівництву (вирощування екологічно чистих плодів та ягід), і підприємство з переробки ягід та фруктів у смт. Володимирець, яке прийматиме цю продукцію. Учасниками проекту стануть вісімдесят селян, власників земельних паїв, які проживають у цих селах. Усі вони безкоштовно отримають посадковий матеріал, знаряддя праці та мінеральні добрива для своїх садків.

17.01.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2008p. 
На головну сторінку