Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №327 від 17.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лист

Нашому обуренню немає меж!

Нашому обуренню немає меж!

Шановна редакціє газети Рівне-Ракурс!

Ми, учасники передачі “Свобода”, обурені неправдивою інформацією, яка друкувалася в газеті “Рівне-Ракурс” за №1 від 3.01.08 р. у статті “Рівняни, Савік Шустер вітає вас із Новим роком!” Ольги Ярош.

Пані Ольга пише, що кожного четверга дві групки рівнян їдуть на прямий ефір п’ятничної передачі “Свобода слова”. Але ж на передачу “Свобода слова” на ICTV рівняни їдуть раз на місяць в п’ятницю вранці маршрутним таксі.

А розмови про те, що пан Шустер летить відзначати Різдво до сина в Італію, ніхто з делегатів від Рівненщини не чув.

Зовсім ніякого реготу не було і щодо інструкції по проекту набору аудиторії.

Пані Ольга пише за всіх скомпрометованих політиків, за їх непривабливість - не всі ж політики скомпрометовані та непривабливі. А також пише, що Київ теж був непривабливим. І до чого тут вигляд Києва, або дорогі немиті іномарки?

До речі, кіностудія Довженка зовсім не засмічена. Причому тут шелестливі пакети і практичні рюкзаки? І що таке міні-компи?

І зовсім не на виступи учасників глядачі реагують пультами. Або таке - що працівники з команди Савіка ходять із немитим волоссям. І зовсім вони не плещуть у долоні, закликаючи до цього аудиторію.

І ще таке висловлювання: “випещені, доглянуті діячі, що сиділи на шкіряних диванах”. І стільці, на яких сиділи делегати передачі, також недешеві.

А от щодо того, як делегати гомоніли і мало не мліли за Шустерову зарплату, ніхто не чув - це видумка пані Ольги.

І ще от таке пише пані Ольга: “За таку зарплату, як у пана Шустера, можна було б і пофоткатись із бажаючими”. Хто хотів це зробити, той з ним сфотографувався.

А щодо автобусів, то вони зовсім не старі і не холодні, а нові, м’які, і навіть двоповерхові. І що про себе дав знати радикуліт, це теж видумка п.Ольги.

Ми думаємо, що цією статтею п.Ольга хотіла підняти свій рейтинг, як журналіста, або мала якесь замовлення, щоб очорнити передачу, де учасники вільно, без утиску, можуть висловлювати свою думку.

Виникає запитання - а з ким із учасників попередніх передач спілкувалася п.Ольга, чи провела дискусію - висловлювання в газеті. Це є суб’єктивна думка людини, яка хотіла очорнити все довкола та цікаву різнопланову передачу, яку із великим задоволенням відвідали десятки мешканців області.

17.01.2008З повагою, учасники передачі “Свобода”: Харчук А.М., Совпонець К.С., Островська Т.В., Салюк В.М., Костів Н.В. та інші.



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2008p. 
На головну сторінку