Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Анекдот

Памперси не допоможуть?

Вже стало, як-то кажуть, старою доброю традицією: на кожній сесії обласної ради звільняти Мирослава Семаніва з посади головлікаря Рівненської обласної клінічної лікарні. Так сталося і цього разу. Після тривалої словесної перебранки пана Семаніва та голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства облради Віри Кобилянської, депутати дружно проголосували за його звільнення. Хоча, до слова, ця справа досі знаходиться у Верховному суді.

Поштовхом до цього рішення, безперечно, стали закиди Семаніва про непрофесійну діяльність Кобилянської, через яку “захворіли гепатитом А, так званою хворобою брудних рук, 28 дітей із Будинку дитини”.

Віра Кобилянська, в свою чергу, відповіла екс-головлікарю заявою про те, що він вже програв Будинку дитини один суд щодо його статті в газеті “Волинь”: тепер він зобов’язаний сплатити 500 гривень дітям на памперси. Але навряд чи памперси допоможуть Семаніву, адже, як виявилось, його запрошують на друге засідання суду по захисту честі та доброго імені, де Кобилянська виступає позивачем. На перше він не з’явився. Ба, навіть депутат облради, начальник Служби автомобільних доріг у Рівненській області Анатолій Юхименко запропонував “вмазати Семаніву в морду” за таку хамську поведінку з жінкою.

А на заклики лікаря: “Ви мені нічого не зробите!”, ініціатор його першого звільнення, голова облдержадміністрації Віктор Матчук констатував: “Семанів ніколи не буде головним лікарем. Крім того, що для цієї посади треба відповідний кваліфікаційний рівень, якого в нього немає, то ще треба любити людей, а не...”

24.01.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку