Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Пограбував Діда Мороза

17-річний парубок додумався викрасти посох Діда Мороза, який стоїть під центральною ялинкою Рівного. Перехожі, які бачили те неподобство, зателефонували в міліцію. Спритника з новорічним ціпком затримали відразу, і провели виховну бесіду. Школяр, бач, вирішив поприколюватися з друзями.

Пенсіонера дістали з колодязя

У селі Стрільськ Сарненського району 63-річний місцевий житель випадково впав у колодязь, коли набирав воду. Днями його труп дістали “еменесники”.

Молодь не хоче жити?

На світанку в реанімаційне відділення Здолбунівської райлікарні у тяжкому стані потрапив місцевий житель, 20-річний Віталій. Юнак намагався повіситися у своїй кімнаті. Родичі вчасно попередили трагедію.

Школу лишили без паркану

В Острозі невідомі в ніч на Водохреще викрали з місцевої загальноосвітньої школи чавунний паркан. Зловмисників розшукує міліція.

У Василя вкрали індиків

Горечко нагрянуло до Василя М., який проживає в Демидівці. В чоловіка невідомі викрали індиків, яких він півроку вигодовував. А в Здолбунові з підсобного приміщення одного з магазинів невідомі викрали 15 кілограмів замороженої курятини.

Рівненчани озброюються

31-річний Павло з села Адамівка гуляв вулицями Березного із тротиловою шашкою, доки правоохоронці не відібрали в жартівника вибухівку.

А на ринку “Сагайдачному”, що в обласному центрі, у 73-річного рівнянина виявили обріз мисливської рушниці “БМ” калібру 16 мм. Того ж дня, на Водохреще, на одній із вулиць обласного центру правоохоронці затримали 42-річного Олега П., у якого вилучили револьвер “РС-31”.

Попалися з вугіллям

Двоє жителів Рівненського району перевозили кам’яне вугілля, загальною вагою понад 30 тонн. За попередніми підрахунками, сума вантажу становить близько 30 000 гривень. На момент затримання документів на вантаж у перевізників не було.

24.01.2008За повідомленнями ВГЗ УМВС та ГУ МНСУ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку