Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жахіття на дорогах

Фатальне зіткнення біля Бабина

Фатальне зіткнення біля Бабина

Вранці 20 січня біля села Бабин Гощанського району сталася жахлива ДТП, у якій загинуло двоє людей, а четверо - отримали важкі травми.

27-річний житель Радивилова Андрій разом із братом, двома сестрами та товаришем їхав автомобілем ВАЗ-21043. Вони поспішали у Новоград-Волинський. Дорогою розмовляли, слухали музику, аж раптом водій різко загальмував, і їхню машину занесло. Як наслідок - легковик виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем “Нива”, який їхав у напрямку Рівного. За кермом “Ниви” перебував 33-річний мешканець Гощі Ігор. Разом з ним їхала його дружина Оксана, яка внаслідок зіткнення загинула.

Аварію бачив заступник командира взводу ВДАІ для обслуговування доріг державного значення Сергій Бабак:

“Ми їхали з Корця у напрямку Рівного. Помітили, що попереду щось трапилося. Ми чимдуж помчали до цього місця і побачили жахливу картину: вщент розбиті легковики і травмовані люди. Найбільше деформувалися “Жигулі”, у них затиснуло пасажирку на передньому сидінні. Я негайно зупинив вантажний автомобіль. З його допомогою, розтягнувши залізяччя, ми дістали жінку. Мій напарник кинувся до “Ниви”. На пасажирському місці сиділа жінка. Вона була ще жива, але у тяжкому стані. За кілька хвилин Оксана, яка працювала психологом у Гощанському Палаці дітей і молоді, померла”.

Пасажирка “вазівки” 28-річна Любов, яка працювала викладачем у Радивилівському центрі молоді, теж померла під час надання медичної допомоги.

Що ж стало причиною цієї жахливої дорожньо-транспортної пригоди, з’ясовують слідчі. Про це повідомила старший інспектор групи з профілактичної роботи відділу ДАІ м. Рівного Інна Березовська.

24.01.2008Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку