Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Лихий поплутав

Повертаючись з молитви, пограбував людину

Оперативники Кременецького райвідділу міліції Тернопільської області затримали 19-річного нічного грабіжника, котрий, напавши на мешканця одного з сіл, викрав у нього мобільний телефон та особисті речі.

Як розповів міліціонерам затриманий, того дня він ішов пішки з міста Почаєва (Кременецький район) - ходив туди помолитися. Та, вочевидь, навіть перебування у святих місцях не змінило його гріховних думок і поривань. Близько дев’ятої години вечора на шляху поблизу одного з сіл він кинувся на зустрічного чоловіка і вдарив по шиї. Нещасний не встиг відреагувати, бо відразу втратив свідомість. Нападник відтягнув жертву до тракторного причепа, що стояв неподалік, і взявся господарювати у чужих кишенях. Знайшов мобільний телефон і аж 15 гривень. Тож, аби компенсувати собі втрачений час, забрав усе, що міг: замшеву куртку, в’язану шапку, не погребував і чужими чобітьми, замість яких натягнув на ноги потерпілого свої бурки. Обібравши нещасного до нитки, злодій утік.

Отямившись, селянин звернувся за допомогою до правоохоронців, котрі розшукали зловмисника. Як виявилось, це вже не перший його “грішок”. Раніше молодик вже відсидів три роки за крадіжки.

Затриманий перебуває у Кременецькому ізоляторі тимчасового тримання. Йому “світить” позбавлення волі на термін від чотирьох до шести років.

24.01.2008ЗІК



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку