Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Бережися автомобіля!

Яке авто - такий водій

Психологи дослідили, як колір машини здатен впливати на її власника

Не тільки марка автомобіля, але й колір може багато що розповісти про його власника. Принаймні, так стверджують деякі психологи. І додають, що забарвлення машини здатне змінювати поведінку людини. Себто, якщо в житті вона - холерик, то за кермом може стати флегматиком і навпаки...

До речі, а якого кольору ваш автомобіль?..

Чорний

За статистикою, темні авто в неприємні дорожні ситуації потрапляють у два рази частіше, аніж їх світлі побратими. Водії чорних транспортних засобів, як правило, честолюбні, впевнені у собі та наполегливі люди.

Однак помічено, що власники чорних машин не завжди дотримуються правил дорожнього руху. Вони, переважно, прихильники екстремального водіння, нерідко “підводять” інших (інколи несвідомо) на дорозі і здатні зникати з місця пригоди.

Синій

Цей колір говорить про те, що господар машини - прихильник традицій, досить гармонійна особистість, яка намагається зайняти високе положення в суспільстві. Неприємностей в дорозі від власника синього авто не чекайте: водій практично завжди поступливий та коректний на дорозі.

Зелений

Колір спокою і розважливості. Переважна кількість водіїв своє зелененьке авто вважає робочою конячкою, яку потрібно ганяти за будь-яких умов. Такий учасник руху дещо повільно приймає рішення під час руху. Повільність, можливо, хороша в інших сферах життя, але не на дорозі. Флегматикам та меланхолікам не бажано сідати за кермо зеленого авта.

Сірий

Володар машини цього кольору - надто вимогливий до всіх учасників руху, а ще - нестерпний перестрахувальник. Аби тільки в нього все було добре, а все інше його не обходить.

Червоний

Нікому ніяких потурань на дорозі: ні собі, ні машині, ні іншим учасникам руху. Водій такого авто - самовпевнений і наполегливий максималіст, для якого не існує перепон: він ганяє наввипередки, першим “рве” від світлофора і завжди скористається нагодою здійснити небезпечний маневр. Холерикам не рекомендується сідати за кермо червоного авта.

Бордо

Водії бордових машин вимогливі та деспотичні, як у житті, так і на дорозі. Вони не терплять, коли їм нав’язують сценарій поведінки на дорожній смузі. Здатні відкрито критикувати неправильні маневри інших водіїв.

Салатовий

Автомобілям цього кольору надають перевагу оптимісти з легким характером. Найчастіше - жінки-водії. Володар цього авто запросто може створити на дорозі складну ситуацію з необережності, а потім, наївно оглядаючись навкруги, невинно розвести руки, мовляв “я не хотів, просто так вийшло”.

Жовтий

Водій жовтого авто - зібраний, уважний та хитрий на дорозі. Як правило, однією ногою він вже знаходиться в майбутньому, роздумуючи про свої бізнесові та сімейні справи. Інколи така далекоглядність стає причиною прикрощів на дорозі, хоча й незначних.

Білий

Колір має найвищий рівень енергетики з усього спектру. Господарів білих авто об’єднує одна дуже хороша риса: вони, як правило, нікому не бажають зла. Чистота, благородство, справедливість - ось основні риси власника білого транспорту. Тільки справжні романтики назавжди вірні білому кольору.

24.01.2008Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку