Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №328 від 24.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Обирати Вам

Скільки коштує заняття спортом?

Скільки коштує заняття спортом?

Кажуть, заняття спортом - запорука здорового життя. Ще кажуть, що займатися спортом нині модно. А скільки, власне, коштує заняття спортом? Який спорт є найдешевшим, а який можуть собі дозволити лише обрані? За якими цінами продається спортінвентар у магазинах Рівного?

Газета “Рівне-Ракурс” провела власне міні-розслідування, аби дізнатися відповіді на ці ті інші запитання.

Хочеш бути здоровим - роби ранкову зарядку!

Згадується мультфільм, створений за мотивами твору Роберта Льюіса Стівенсона, де юнак Джим легко перемагав здоровенних піратів завдяки регулярним заняттям фізичною гімнастикою.

Найкраще займатися зарядкою, коли під рукою є гантелі. Ці невеликі, але дуже корисні спортивні снаряди коштують від сорока до вісімдесяти гривень. Хоча є гантелі і для бодібілдерів - здоровенні та важкі, які обійдуться десь у двісті п’ятдесят гривень.

Усі на ковзанку!

Два роки поспіль у нашому місті успішно функціонує льодова ковзанка. Відповідно - шалено зростає популярність ковзанярського спорту та, звичайно, попит на ковзани. Звісно, їх можна брати на прокат, але мати власні - набагато зручніше.

Ковзанів у Рівному - великий вибір. Віднедавна їх можна придбати за дешевими цінами навіть у секонд-хендах. А от нові у спортивних магазинах коштують як пара дорогого взуття. Ковзани виробництва Польщі та Китаю (спортивні, або ж класичні) вартують від ста дев’яноста дев’яти до чотирьохсот сорока гривень, залежно від розміру та якості.

Послідовникам Дзю та Чагаєва

Особисто я маю багато знайомих, що займалися/займаються боксом. Ох і недешеве це задоволення! Хороші боксерські рукавички зараз вартують близько двохсот гривень. А що таке рукавички без груші? Так от, боксерська груша середнього розміру теж коштує від двохсот гривень і дорожче.

Граємо в одній команді

Мабуть, найдешевшими видами спорту є командні: футбол, чи баскетбол, наприклад. Хороші м’ячі у спортивних магазинах коштують сімдесят - дев’яносто гривень. Додайте сюди футбольні бутси, чи кросівки гривень за двісті - триста - от і вся екіпіровка. До того ж, командні види спорту у Рівному зараз на підйомі, отож є де розігнатися.

Танці із зірками

Як не дивно, але серед найдорожчих видів спорту є танці (спортивні, чи бальні) та гімнастика. Тут усе впирається не так у спортінвентар, хоча і він є достатньо дорогим, як у костюми. Кожні нові змагання потребують нових костюмів, а значить - нових капіталовкладень. З іншого боку, гімнастика і танці - це ідеальна фігура та вміння красиво рухатися. А на цьому економити не можна.

24.01.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 24.01.2008p. 
На головну сторінку