Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №329 від 31.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без рецепта

БАДи - завтрашній день

Як свідчить світова статистика, здоров’я людини лише на 10 відсотків залежить від медицини. І це зовсім не тому, що медицина не бездоганна і не в змозі нам допомогти. Все набагато простіше - ваше здоров’я залежить від вас самих на 90 відсотків. Різні методики лікування безсилі, якщо ми самі не захочемо бути здоровими.

Одна із таких методик полягає у застосуванні біологічно активних додатків (БАДів), які дають збалансоване харчування. Дуже часто люди кажуть: “Навіщо мені ті додатки? Я куплю моркву, буряк, апельсини, мандарини, буду нормально харчуватись і буду здоровим”. Це хибна думка. Самої їжі сьогодні недостатньо, бо вона бідна на мінерали, мікро - і макроелементи. А в яких екологічних умовах вирощуються продукти харчування? Яку воду ми п’ємо?.. Тому і потрібні БАДи. Вони допоможуть нам зберегти здоров’я й вижити в сучасних умовах при повній фізичній, психічній та інтелектуальній активності. У цьому можна переконатись на прикладі найрозвинутішої на сьогодні держави - Японії. Після вибуху ядерної бомби прерогатива здоров’я населення стала тут на рівні державної програми. Вдалися до БАДів. І, як результат: сьогодні Японія має найвищу тривалість життя - 80 років. Ми ж живемо 50-60 років і про БАДи з нас знає лише 3 відсотки. А у світі 90 відсотків населення вживають додатки.

Погляньте, як ми лікуємось. Хочемо одужати швидко і ефективно. Щоб цього досягти, вдаємось до антибіотиків, різних пігулок. Зняли больовий синдром - і все, людина нібито здорова. А насправді треба лікувати весь організм загалом, оздоровлювати кожну клітину. Це роблять БАДи, які виготовлені за високими технологіями. Біологічно активні додатки компанії VISION дають повний комплекс вітамінів і засвоюються організмом на 97-98 відсотків. БАДи VISION:

- це унікальні вітамінні комплекси;

- вони запускають механізм саморегуляції;

- вони дають повне збалансоване харчування;

- ліквідують причину, а не діють на симптоматиці;

- вони прості у вживанні;

- не потрібно ніяких додаткових зусиль, щоб їх вживати.

БАДи - це профілактика, оздоровлення і порятунок для людей у багатьох випадках. Але все треба робити вчасно. Щоб не було так, як у відомому жарті американців: “Українці - дивний народ. Ви починаєте лікуватися за п’ять хвилин до смерті, а ми - за п’ять років до захворювання”.

Приходьте до нас, користуйтеся нашою продукцією і ви будете не просто здорові, успішні, щасливі - ви будете мати здорове довголіття, яке буде вам приносити радість у цьому житті.

Повну інформацію про біологічно активні додатки компанії VISION ви зможете отримати за телефонами:

8 (067) 2510499, 8 (096) 5189547, або на сайті www.visionbuy.com

31.01.2008Оксана Ричко, дистриб’ютер компанії VISION



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2008p. 
На головну сторінку