Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Почин

Нехай милує зір зелена алея

Посади бодай одне дерево - і ти вже не марно прожив на цьому світі. Мудрий народний вислів, глибинне значення якого збагнеш тільки тоді, коли і справді це деревце посадиш, доглядатимеш його, а через декілька років милуватимешся ним, як своєю дитиною. Тоді у тебе ніколи не підніметься рука ламати, нищити будь-яке дерево, що посадив хтось інший.

Висаджувати дерева щоосені - для рівненських Зелених - свята традиція, і роблять вони це без зайвого галасу, не афішуючи цю справу як особливу акцію.

(Нерідко дерева висаджують й інші політичні сили, і це тішить).

Минулої п'ятниці представники Рівненської міської організації Партії зелених України разом зі студентами РДГУ висадили зелену алею з берізок, сосонок, ялинок від університетського санаторію-профілакторію до одного з навчальних корпусів. Молодь приурочила цю подію до Дня студента.

Серед пріоритетів Партії зелених України на сьогодні - не тільки природоохоронні та екологічні акції, але й проблеми соціальні. Днями планується проведення акції «Червона книга політики». Рівняни зможуть підійти до розгорнутих наметів із привабливою зеленою символікою і розповісти про проблеми, які найбільше їх турбують. Записати в книгу політичні або суспільні явища, які знаходяться на межі зникнення або давно відсутні у суспільстві, в країні. Поділитися думками з приводу, якими вони хотіли б бачити закони. Недосконалі закони треба змінювати. Пора змінювати. І хто це зробить, якщо не ми?

17.11.2005Марина СОНЯЧНА



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку