Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №329 від 31.01.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Курозванський самурай

З ножовим пораненням живота у лікарню потрапив 50-річний Валерій із села Курозвани Гощанського району. Потерпілий був у стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалось, що ножа в живіт він всадив собі добровільно - з наміром покінчити життя самогубством.

Забили до смерті

На вулиці Коперніка у Рівному правоохоронці у непритомному стані виявили 27-річного жителя села Орв’яниця Дубровицького району, який невдовзі помер. За підозрою у скоєнні злочину працівники міліції затримали трьох рівнян віком від 17-ти до 23-х років, які вночі під час сварки побили приїжджого.

Тепер їдь як хоч!

Невідомі злодії викрали дорожні знаки на автодорозі Сатиїв-Озерни-Мізоч-Буща. За цим фактом міліція зараз проводить перевірку, щоб з’ясувати, скільки і яких саме знаків на цій автодорозі стало менше.

У Сіянцях хлопчик отруївся алкоголем

Отруївся сурогатом алкоголю та потрапив у реанімаційне відділення Острозької райлікарні 5-річний Назар із села Сіянці Острозького району. Батьки не догледіли, як малий випив оковитої. Таке “добро” потрібно ховати від дітей!

Обікрали “Зорю”

Невідомі викрали 300 метрів алюмінієвого дроту зі свердловини збору води у селі Олика Рівненського району, що належить ЗАТ АПК “Зоря”. Злочинців розшукує міліція.

Жінка лишила на дорозі авто

Рівнянка Людмила, не впоравшись із керуванням автомобіля, наїхала на металеву роздільну смугу і залишила автомобіль на місці пригоди. З панянкою тепер ведуть бесіду працівники ДАІ.

31.01.2008За повідомленнями ВГЗ УМВСУ, ГУ МНСУ та ВДАІ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2008p. 
На головну сторінку