Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №330 від 07.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-km від Ольги Ярош

Комп’ютерні клуби глядять дітей

Виявляється, діти й підлітки не завжди втікають з уроків, щоб пограти в стрілялки у комп’ютерних залах – їх туди нерідко приводять самі батьки. Принаймні таке нещодавно довелося почути від власників одного міського комп’ютерного залу. Вони кажуть, що дітей молодшого шкільного віку батько чи мама, у яких не збігається час роботи з навчальною зміною сина чи доньки, частенько приводять до залів з компами своїх чад. Тут вони хоча б у теплі і під наглядом працівників залу. А що, це значно дешевше, аніж погодинно наймати няньку або гувернантку…

“Швидку” треба озброїти

Нещодавно у Рівному в гуртожитку на вулиці Пересопницькій якісь виродки побили лікаря швидкої допомоги, коли він разом із фельдшером, приїхавши на виклик, зайшов до кімнати. На медиків у темряві напали практично з порогу. Поки фельдшер викликала міліцію, кілька чоловіків немилосердно погамселили лікаря і втекли. Кажуть, серед цих недоумків був приватний підприємець.

Селяни планують розпрощатися з “Укртелекомом”

У селі Русивель Гощанського району у багатьох дворах, де мешкають пенсіонери, не працюють телефони. Найпоширенішою причиною є обірвані або напівобірвані дроти, які звисають зі старих підгнилих дерев’яних стовпів так, що вантажівка заїхати на подвір’я не може. Монтери на виклики приїжджають, але зарадити проблемі з якихось своїх, лише їм відомих причин, не можуть. Дехто з більш “просунутих” русивельців у розпачі від такого телекомівського сервісу переходить на бездротовий інтерзв’язок.

07.02.2008



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2008p. 
На головну сторінку