Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ні сорому, ні совісті!

Пограбували Свято-Воскресенський собор

Минулого вівторка в Свято-Воскресенському соборі м.Рівне зчинився галас: «Ловіть злодія!» Після того, як невисокий парубок у синій куртці зненацька підбіг до церковної скарбнички і викрав звідти гроші, люди довго не могли отямитися.

Того дня прихожан у соборі було небагато, в основному, люди похилого віку. Підліток завітав у Божий храм, коли на вулиці тільки розвиднювалося. Він прошмигнув тишком-нишком і, поцупивши з церковної скарбниці певну суму грошей, прожогом вибіг з храму. Люди від несподіванки зойкнули. Щоправда, дехто, отямившись, кинувся наздоганяти злодія, але молодик виявився спритнішим. Хлопець побіг у напрямку вулиці Короленка...

За повідомленням спеціаліста групи зв'язків з громадськістю міськвідділу міліції Ольги РОСОХИ, в обласному центрі подібних інцидентів цього року ще не було. Правда, траплялися інші випадки наруги над церквою. Так, в автокефальній церкві, що знаходиться на вулиці Словацького, хтось вибив скло. У Свято-Троїцькій церкві викрали ікону Святої мучениці Матрони. А два роки тому з церкви, що на вулиці Тиннівській міста Рівного, викрали десять літрів церковного вина та три хрести.

17.11.2005Володимир ЄРЕМЄЄВ, Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку