Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №330 від 07.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Вовкулака з Довгого Поля

На Дубенщині 19-річний юнак застрелив пенсіонерів

У ніч на 2 лютого застрелили подружжя пенсіонерів, 67-річних Галину та Романа Рудницьких, які самотньо жили на хуторі села Довге Поле Дубенського району. Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві наступного ж дня, повідомив на прес-конференції прокурор області Анатолій ПРИШКО.

Знайшла тіла вбитих пенсіонерів фельдшер села. Вони лежали на підлозі кухні з вогнепальними пораненнями. Підозрюваний у вбивстві, 19-річний Євген, уродженець Сімферополя, переховувався у місцевій занедбаній фермі, де й проживав. Як опинився в наших краях - достеменно невідомо. Односельчани розповіли правоохоронцям, що юнак заздалегідь готувався до злочину, навіть підшуковував у селі спільників. На подружжя Рудницьких “поклав око” з корисливих мотивів - пенсіонери займалися підприємницькою діяльністю.

Зайшовши до хатини, він спочатку застрелив господаря, потім - господиню. Виніс із хати... 360 гривень. За словами пана Пришка, з початку цього року в області сталося три вбивства, які вже розкриті.

До теми

Молодики втрачають страх та совість

20-РІЧНИЙ ЖИТЕЛЬ смт Степань Сарненського району повалив на землю та побив ногами 73-річну односельчанку, яка спіймала його “на гарячому” - він намагався викрасти з її гаража запчастини до мотоцикла. Бабуся від отриманих побоїв місяць пролежала у лікарні...

За словами начальника Сарненського райвідділу міліції Леоніда Закревського, хлопця затримали наступного ж дня. Він уже потрапляв у поле зору міліції - кілька років тому напав на місцеву поштарку...

07.02.2008Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2008p. 
На головну сторінку