Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №331 від 14.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Дописалися

“Наїхали” на свободу слова

“Наїхали” на свободу слова

Дещо незвично розпочалося останнє засідання міськвиконкому. Причина цьому - висвітлення попереднього засідання одним із обласних друкованих ЗМІ та рівненським інтернет-порталом.

І хоча в матеріалі була наведена думка одного з місцевих політиків, а саме пана Брошука, обуренню владоможців не було меж. Назрівала справжня битва двох гілок влади, оскільки журналісти також не залишилися осторонь, а чітко відстоювали свою позицію й характер написання матеріалів такої тематики.

Всі звинувачення щодо порушення журналістської етики, які висловлював секретар Рівненської міської ради Юрій Торгун, запропонували вирішити в суді, оскільки, висвітлюючи інформацію, посилалися на цитати конкретної людини.

Микола Кульчинський зауважив, що обговорення таких питань не варто виносити на широкий загал, - адже кожен має право на власну думку, проте відмітив, що слід більш об’єктивно та професійно підходити до будь-якої проблеми. Присутні навіть підняли питання про заборону акредитації таких журналістів, проте згодом усі зійшлися на тому, що “жити потрібно дружно”.

Резюмуючи, Юрій Торгун зауважив, що неупередженість подання будь-якої інформації в першу чергу залежить від об’єктивного висвітлення думок різних людей.

14.02.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2008p. 
На головну сторінку