Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №331 від 14.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Хабар за компенсацію

Аби чимшвидше отримати свою бажану тисячу гривень компенсації знеціненого вкладу, 49-річна Світлана з Корецького району намагалася дати хабара касиру “Ощадбанку”. Немало-небагато - 50 гривень. Однак план для коречанки закінчився повним провалом - касирка виявилася непідкупною.

На ринку - рекет?

На одному із ринків Рівного пограбували підприємця. Трапилося це в одному з кіосків, що належить рівнянці Сніжані. Серед білого дня зухвалий Олександр, погрожуючи продавцю, застосував фізичну силу і забрав із каси 12 тисяч гривень. Залишаючи кіоск, прихопив мобільний телефон дівчини.

Совість замучила

Через п’ять років зізнався у скоєних крадіжках житель міста Костополя Валентин. Злодійством займався протягом 2003 року. Подробиці його “діяльності” зараз вивчають слідчі.

Дівчатка ошпарилися окропом

Минулого тижня дві схожі, але неприємні пригоди трапилися в різних районах області через недогляд батьками дітей.

У районну лікарню госпіталізували однорічну дівчинку Галину, жительку села Привітівка Зарічненського району, на яку вилився окроп.

А дворічна мешканка села Малий Стидень Костопільського району Дарина перекинула на себе каструлю з гарячою водою, отримавши численні опіки. Стан дівчаток - середньої тяжкості.

У Постійному вбили лисицю

Вже не вперше мешканцям села Постійне Костопільського району доводиться вбивати скажених тварин. Ось і знову. Лисицю, яка днями забігла на подвір’я одного з приватних господарств на околиці села, люди закололи вилами. Медики підтвердили захворювання лисиці на сказ.

У Рівному викрали “ЗІЛ”

Не тільки легковики, але й вантажівки користуються попитом у злодіїв! Так, нещодавно з вулиці Соборної Рівного серед білого дня зник “ЗІЛ-138”, власником якого є рівнянин Олександр Ч. Всіх, хто має інформацію про те, де можна розшукати зникле авто, просять телефонувати в УДАІ.

Остання риболовля

У ставку поблизу села Панталія Дубенського району під час риболовлі загинув 50-річний місцевий житель Микола. Чоловік втопився у водоймі, лід на якій був слабеньким.

14.02.2008За повідомленнями ВЗГ УМВСУ, ГУ МНСУ та прес-служби ВДАІ в Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2008p. 
На головну сторінку