Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №331 від 14.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

БК “Донецьк” замінить “Пульсар”?

БК “Сарни” у черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд вищої ліги двічі поступився на власному майданчику лідеру західного дивізіону “Кремінь-Політехніку” - 61:73 та 66:73.

Справжньої боротьби у грі сарненчан та лідера західного дивізіону не вийшло. Дебютну чверть першої гри господарі взагалі програли з рахунком - 4:15, а половину - 13:41.

Тим не менше, тренер БК “Сарни” гру своєї команди оцінив як достойну.

Наставник же гостей Юрій Кремень розповів, що його команда на суперлігу зовсім не претендує. Єдиним клубом, який, імовірно, може замінити у наступному сезоні “Пульсар” (у разі невдачі рівнян цього року) в еліті - БК “Донецьк”.

Знову другі

МФК “Рівне”, схоже, оговтався після несподіваної домашньої поразки від “Іллічівця”. У минулому турі підопічні Юрія Баховського в гостях переграли чернівецький “Меркурій-ЧТЕІ” - 2:0.

Тепер МФК “Рівне” посідає у турнірній таблиці другу позицію, відстаючи від лідера на чотири очка, і має одну гру в запасі.

За поразками - перемоги!

Хокейний клуб “Рівне” здобув другу перемогу в аматорській лізі Західного регіону України.

В останній грі першого кола рівняни на своєму льоду здолали ХК “Луцьк” - 2:1. Шайби у господарів на свій рахунок записали Сісюк та Лебедюк.

Нагадаємо, що тиждень тому рівняни в гостях переграли ХК “Львів-1” - 4:2.

Юні чемпіонки

Спортсменки школи художньої гімнастики Рівненського міського Палацу дітей та молоді здобули п’ять нагород із Всеукраїнського турніру з художньої гімнастики “Срібна леді”, що пройшов в Ужгороді.

Участь у змаганнях взяли 14 команд із Одеської, Запорізької, Полтавської, Кіровоградської, Львівської областей, міста Києва та інших регіонів держави. Чотирирічна рівнянка Ніка Трачук стала першою у вправах без предмета. Серед спортсменок віком до семи років, які змагалися у двох вправах - без предмета та скакалка, - Олександра Кир’янова виборола друге місце, третю сходинку на п’єдесталі розділили теж рівнянки Ірина Зелінська та Катерина Варварук. Гімнастки віком до десяти років змагалися у трьох вправах: Ірина Янчук стала третьою, а 13-річна Катерина Ковальчук, яка змагалася за вимогами першого дорослого розряду, у підсумку стала шостою.

Дубнюк у збірній

Капітана рівненського баскетбольного клубу “Пульсар” Анатолія Дубнюка включено у число кандидатів до національної збірної України з баскетболу.

Про це на засіданні Президії Федерації баскетболу України повідомив головний тренер збірної Валентин Мельничук. Також під час засідання було вирішено, що за участь гравців у збірній клуби отримуватимуть по 50 тисяч гривень, достатньо баскетболісту зіграти хоча б хвилину в офіційному матчі.

14.02.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2008p. 
На головну сторінку