Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

»Верес» покладається на останню гру сезону

Звісно, завжди можна знайти виправдання прорахункам і невдачам. Проте, кожна помилка - не стільки трагедія, скільки повчальний урок. Поразка «Вереса» в Чернівцях від «Буковини» вкотре довела, що без належного фінансування складно розраховувати на стабільну та результативну гру. Що, скажімо, можна вимагати від футболістів (мова, власне, про рівнян), котрі виїжджають за сотні кілометрів у день матчу о четвертій ранку? Зрозуміло, що виснажені кількагодинною дорогою гравці з «ватяними» від тривалого сидіння ногами просто фізично не здатні продемонструвати відмінну спортивну форму. Як результат, прикра поразка знову з великим рахунком 0:3.

- Хлопці, - каже головний тренер «Вереса» Роман Лаба, - на полі зробили все, на що їм вистачило сили. Пропустивши на 20-ій хвилині гол, кинулися відігруватися. Однак, так сталося, що в пориві зрівняти рахунок майже під кінець матчу пропустили ще один м'яч, а під завісу поєдинку нам забили одинадцятиметровий. По-іншому, переконаний, проходила б зустріч, якби «Верес», як це роблять інші команди, на ігри за сотні кілометрів вирушав би не в день матчу, а напередодні. Проте, на таку «розкіш» у клубу не вистачає коштів. Тому повинні констатувати прикрий результат - поразку.

Однак це, за словами Романа Лаби, не зломило моральний дух команди, котра зробить усе, щоб за підсумками сезону закріпитися на шостій сходинці турнірної таблиці. Для цього рівнянам щонайменше необхідно у завершальному турі першого кола перемогти на своєму полі тернопільську «Ниву», котра з 24 очками посідає п'яте місце. Проте, «Верес» (19 очок) досягне бажаного результату за умови, що київська «Оболонь-2» (21 очко) не зуміє переграти вдома лідера чемпіонату чернігівську «Десну» (37 очок).

Результати інших матчів 14 туру: «Рава» - «Оболонь-2» - 0:1, «Десна» - «Житичі» - 3:1, «Факел» -»Нафтовик» - 2:0, «Динамо-3» - «Чорногора» - 0:2, МФК «Житомир» - «Карпати-2» - 1:2, «Нива» - «Освіта» - 2:0.

17.11.2005Василь ГЕРУС



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку