Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №332 від 21.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Київський вбивця у Рівному

Днями до рук рівненських міліціонерів потрапив чоловік, який зізнався у вбивстві жительки Броварів Київської області. Наразі чоловік етапований до київських правоохоронців.

Суддю - до Генпрокурора

Прокуратура Рівненської області закінчила розслідування кримінальної справи за фактом отримання хабара суддею Березнівського районного суду. Нагадаємо, що суддю затримали “на гарячому” під час отримання хабара за винесення вироку в кримінальній справі, яка не відповідає тяжкості скоєного злочину. Справу скеровано до Генпрокуратури України для визначення підсудності.

А ти сплатив аліменти?!

Жителька селища Соснове Березнівського району Оксана звернулася до правоохоронців із проханням притягнути до відповідальності її непрацюючого чоловіка Володимира. Батько злісно ухиляється від сплати аліментів на утримання дітей, яким уже заборгував 7,5 тисячі гривень.

У Костополі обварюються діти

Відразу двоє дітей з проміжком у кілька днів привезли до травматологічного відділення Костопільської центральної лікарні. Однорічна жителька с.Базальтове Маринка перекинула на себе посудину з окропом. Після цього до лікарні потрапив дворічний костопільчанин Максим, який вилив на себе чашку з кип’ятком. У двох дітей термічні опіки різних частин тіла.

Корецькі банкіри забирали гроші

Службовці одного з корецьких банків отримували та привласнювали гроші своїх клієнтів. Правоохоронці встановили, що зловмисники підробляли заяви клієнтів, відповідно до яких оформляли кредитні картки.

Білоруси постраждали

У с.Верхів Острозького району Рівненської області на автошляху “Рівне-Острог” водій мікроавтобусу “Мерседес-Бенц” не зумів протистояти слизькій дорозі, в результаті чого бус перекинувся.

Внаслідок ДТП постраждало чотири з восьми пасажирів мікроавтобуса, усі - громадяни Білорусії. Їх, з травмами різних ступенів тяжкості, госпіталізували до Острозької центральної районної лікарні.

За повідомленнями ВЗГ УМВСУ, ГУМНСУ та прес-служби Рівненської обласної прокуратури

21.02.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2008p. 
На головну сторінку