Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №332 від 21.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Виграли, але до півфіналу не потрапили

МФК “Рівне” - “ТВД” (Львів) - 3:2 (1:0)

Перший матч - 1:5. Голи: Петрик (17), Сондак (23), Жовтун (36) - Сільченко (24), Хавер (39). Рівне: Чемерис - Жак, Волох, Петрик, Сондак, Жовтун, Басіч, Дармовіс, Басюк, Кравчук, Савчук. Тренер: Юрій Баховський. Львів: Мельник - Хавер, Вахула, Денис, Маржановський, Кордоба, Сільченко, Чеботарьов, Кіндій, Рогачов, Цимбаляк. Тренер: Роман Ковальчик.

Занадто багато втратили рівняни у першій грі. Поразка - 1:5 - від третьої команди України не залишала практично жодного шансу на вихід до півфіналу розіграшу Кубка. І все ж, мінімальна надія у господарів залишалася, та й престиж клубу потрібно було відновлювати.

Отож, з перших секунд гри-відповіді у Рівному господарі влаштували облогу воріт львів’ян. І, слід сказати, можливостей, аби виграти із потрібним рахунком у підопічних Юрія Баховського було достатньо.

На сьомій хвилині віч-на-віч із голкіпером гостей вискочив Жак, обіграв воротаря, але не забив. За хвилину Сондак замикав передачу партнера зліва, але замість сітки воріт влучив у штангу.

Гості відповіли небезпечним ударом Чеботарьова - виручив Чемерис. “ТВД” по грі явно поступалося рівнянам.

Згодом ще один чудовий шанс “розмочити” рахунок втратив Сондак. Черговий момент зіпсував Жак. І все ж, господарі забили. Петрик, взявши ініціативу на себе, замість чергового пасу у бік воріт, пробив здалеку. Мельник до такого готовий не був і м’яч затріпотів у сітці воріт “ТВД” - 1:0.

У другому таймі штанга прийшла на допомогу вже господарям, коли не виручив Чемерис.

Але вже в наступній атаці рахунок став - 2:0. Дармовіс пробіг правим краєм і прострілив у карний майданчик, а Сондак підставив ногу і м’яч влучив у ворота. У цей момент рівняни дійсно отримали фантастичний шанс перемогти за сумою двох матчів. Проте надії швидко розвіялися. Чеботарьов пробив здалеку, а Сільченко підправив м’яча, дезорієнтувавши Чемериса - 2:1.

До честі рівнян, вони продовжували атакувати.

Згодом господарі забили знову. Басіч зліва відкотив під удар Жовтуну і Дмитро з другої спроби пробив точно у дальній кут - 3:1. Аби не програти знову, залишалося забити ще два голи. І цього разу гості забили у найбільш непідходящий момент. За хвилину до кінця зустрічі Хавер вибіг “на побачення” із Чемерисом і технічно пробив під воротарем - 3:2.

P.S. Вже за кілька днів підопічні Юрія Баховського зіграли перенесений домашній поєдинок проти “Каменяра”. У день сорокап’ятиріччя своєму тренеру рівняни подарували яскраву перемогу - 8:2. Чотири рази відзначився Сондак, двічі - Жак, по голу забили Басіч та Дармовіс.

Юрій БАХОВСЬКИЙ, тренер МФК “Рівне”:

“Сьогодні у нас був дуже грізний суперник, у цій команді є гравці національної та молодіжної збірних України. Ми розуміли, що гра буде дуже важкою, але судячи з рахунку по ходу гри - 2:0, 3:1, у нас були все-таки шанси на вихід до півфіналу.

Футбол вийшов прекрасний, мої підопічні ні в чому не поступалися іменитішому супернику”.

Роман КОВАЛЬЧИК, тренер “ТВД”:

“Попереджував хлопців, що рівняни добре грають у рідних стінах. Мабуть, команда недоналаштувалась на гру. Після 5:1 вдома, ми вже повірили у власну перемогу. Ми недооцінили рівень МФК “Рівне”.

21.02.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2008p. 
На головну сторінку