Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №332 від 21.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Таємничий вузол...

Про що розповість краватка?

Про що розповість краватка?

Ми, жінки, завжди шукаємо якісь ознаки, за якими можна було б хоч якось розпізнати характерні риси цих рідних, коханих, але інколи таких загадкових і незрозумілих чоловіків... Отже,

Краватка у квіточки

Перевагу таким краваткам надають найбільш чарівні представники сильної статі. Ці чоловіки добрі, в міру романтичні, розумні, товариські і не відмовляють у допомозі тим, хто цього потребує. Часто стають душею компанії, особливо жіночої, тому що галантні і мають почуття гумору. Як правило, це представники творчих професій або ж люди, які мають хоббі. Такі чоловіки легко відмежовуються від прикростей реального життя і, прагнучи гармонії, часто поринають у світ фантазій. Бажано, щоб жінка, котра вибрала такого чоловіка, була самостійною і міцно стояла на ногах (у тому числі й у фінансовому відношенні).

Краватка

з візерунком

Чоловіки, які носять краватки з маленькими фігурками, ромбиками або простеньким орнаментом, зазвичай скромні й непримітні. Вони рідко демонструють напади гніву, майже не коять неконтрольованих вчинків. Ніколи не втрачають самовладання, завжди діють спокійно й осмислено. Парадоксально, що саме ця риса характеру - цілковита незворушність - найбільше дратує їхніх супутниць життя. Жінці хочеться бачити більш емоційну чоловічу реакцію на різноманітні події, аж до авантюрних вчинків. Але на імпровізації й авантюризм вони не спроможні.

Однотонна краватка

З цими чоловіками варто бути обережними. І особливо з тими, хто надає перевагу сірому, бежевому або чорному кольорам. Вони настільки педантичні у вчинках, правильні і законослухняні, що своєю поведінкою здатні будь-кого роздратувати. Саме про таких у народі побутує приказка: “… йому легше віддатися, ніж пояснити, чому ти цього не хочеш”. Втім, бувають у житті моменти, коли спілкування з ними може бути навіть корисним. Наприклад, після образливих зрад інших чоловіків, жінці необхідно перепочити, відновити сили поруч із людиною, яка абсолютно послідовна і передбачувана у взаєминах. Принаймні, супутниця може бути впевнена, що не одержить зрадницького удару в спину. Все, що цей чоловік збирається робити, він нескінченно довго обговорює заздалегідь. Тільки б у жінки вистачило терпіння все це вислухати.

Краватка в горошок або в цяточку

Завзято прагне досягти мети. Цей чоловік завжди “готовий до праці й оборони”, має колосальну працездатність й чимале самолюбство. Працювати тривалий час на одному місці він може лише тоді, коли займається тим, про що мріяв усе своє життя. А мріє він зазвичай про самостійність і можливість самому приймати рішення. Чоловік цього типу вирізняється веселим характером, життєрадісністю та товариськістю. Тому в нього не бракує подружок. Але якщо він знайшов жінку своєї мрії, то буде їй вірним за будь-яких обставин.

Краватка в смужку

Консерватори. Ці чоловіки турботливі, коректні та вірні. Але на першому місці в системі їхніх пріоритетів завжди стоятиме робота. Без вдалої кар’єри вони не мислять свого існування. Схоже, що чіткі, суворі лінії й малюнки на краватках магічним чином сприяють концентрації їхньої уваги у ділових колах, фахових проблемах, серйозних питаннях, допомагають їм планувати кар’єру. Недаремно, певне, в усьому світі в ділових колах смугасті краватки вважаються символом і неодмінним атрибутом процвітаючого бізнесмена. Хоча у таких чоловіків можливі проблеми з почуттям гумору.

21.02.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2008p. 
На головну сторінку