Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №214 від 17.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Примхи моди

У хутрі й джинсах

Головна тенденція моди осінь-зима 2005 - чуттєвість і простота. Популярні елегантні силуети у формі пісочного годинника чи класичні ретро-силуети у формі літери А. Ймовірне найрізноманітніше поєднання стилів. Наприклад, до суворих класичних чорних і темно-сірих “англійських” костюмів можна прикріпити на комір жакета хутряне оздоблення і скомбінувати такий “верх” із вузькими штанами або навіть джинсами.

Основний колір, який обрали більшість дизайнерів, - чорний. Його переваги беззаперечні - він зробить фігуру більш стрункою, надасть образу витонченості та елегантності. Особливо популярні в нинішньому сезоні чорні оксамит та мереживо. Інші модні кольори: сливовий, бузковий, темно-фіолетовий, сірий, усі відтінки коричневого. Можна урізноманітнити гардероб жовтогарячими, смарагдовими деталями. З тканин, насамперед, актуальні оксамит, велюр, твід, повертається “шотландка”. І не забувайте про хутро. Речі з хутровим оздобленням прикрасять як жіночий, так і чоловічий гардероб.

Отож, скористайтеся нашими порадами і будьте впевненими, що в наступному сезоні ви виглядатимете неперевершено.

1. Піджак у стилі “мілітарі”: кітель, що нагадує шинель, гусарську форму. Жінка в такому “обмундируванні” виглядає впевненою у собі і захищеною, але, в той же час, дуже жіночною й агресивно-сексуальною.

2. Витончені в’язані речі освіжать ваш гардероб! Чорний, яскраво-сірий чи бузковий светр особливо пасуватиме з вузькою спідницею типу “олівець” або широкими штанами. Можна також носити довгий чоловічий кардиган, підперезавши його ременем на талії. Пам’ятайте, що чоловічий силует буде популярним у цьому сезоні.

3. Сукня: сукню в стилі “ампір”, із завищеною талією, найкраще одягати з оксамитовим пальтом або твідовим кардиганом. Вона вигідно підкреслить ваші груди і сховає дрібні вади в ділянці талії та живота.

4. Практична містка сумка на ремені, яку можна перекинути через плече, також актуальна в цьому сезоні.

5. Взуття у стилі “мілітарі” - високі черевики на підборах, черевики, прикрашені вишивкою, або прості шкіряні черевики - найкраще капіталовкладення цієї зими!

6. Тонкий шарф із яскравого шифону або шерсті надасть одягу випадкової недбалості. У поєднанні із шарфиком особливо гарно виглядатиме кепка а-ля англійський “хлопчик-пекар”.

17.11.2005



Рівне-Ракурс №10 від 17.11.2005p. 
На головну сторінку