Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №333 від 28.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Єдиноборства

Збираємо нагороди

Третє місце у особистому заліку серед дорослих спортсменів виборола квасилівчанка Тетяна Чмир на чемпіонаті України із самбо, що проходив у Луцьку.

Про перипетії змагань розповів тренер призерки, Дмитро КОБА:

- Чемпіонат України - змагання масштабні, розповідає Дмитро Миколайович. До Луцька з’їхалося приблизно півтисячі учасників. Звісно, конкуренція та боротьба за нагороди була не на жарт.

Із усієї збірної Рівненської області саме виступ Тетяни виявився найбільш вдалим (Окрім неї, щоправда, другу позицію виборола ще й представниця клубу “Спортивні надії”, Катерина Гусєва). У нашої команди були п’яті місця, сьомі, і лише одне третє - призове.

Не вдалося виступити на звично високому рівні брату Тетяни, Олександру. Сашко під час двобою зазнав пошкодження і не зміг продовжити боротьбу за медалі.

Вважаю виступ команди Рівненщини вдалим. Зокрема, Тетяна та Олександр ще дуже молоді спортсмени. Тим не менше, вони вже на рівних змагаються із дорослими суперниками. У них ще все попереду.

Наступним випробуванням моїх підопічних стане чемпіонат України із самбо серед молоді, що відбуватиметься на початку березня у Нікополі.

Також, братимемо участь у чемпіонаті України з дзюдо серед спортсменів віком до сімнадцяти років, що відбудеться у Луцьку. Не хочу прогнозувати результат виступів нашої команди на цих змаганнях, аби не наврочити. Але сподіватимемося на краще.

28.02.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2008p. 
На головну сторінку