Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №333 від 28.02.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Секрети вічної молодості

Навіть якщо вам трохи за 30…

Навіть якщо вам трохи за 30…

Як не сумно, через 15 років навіть найкрасивіші жінки стають старшими на 5 років. Але бувають і такі, над якими час не владний. Вони й у свої сорок із хвостиком виглядають так, що юнаки на вулиці чіпляються з пропозиціями познайомитися, а однолітки не втомлюються дивуватися, як їм вдається виглядати молодшими на 5-10 років.

Ось вони - секрети вічної молодості!

1 Посмішка. Вона творить чудеса, надає квітучого вигляду, запалює вогники в очах і прикрашає краще будь-якої косметики. І навпаки, - похмурий вигляд може зіпсувати будь-яке личко.

2 Струнка фігура. Вона асоціюється з молодістю і скидає до 10, або і до 20 років своїй власниці.

3 Спадковість. Якщо твоя мама й у 45 ледве відбивається від залицянь студентів, у тебе є шанси повторити її успіх. І навпаки, якщо вже в 30 у неї з’явилися проблеми зі шкірою та вагою, то не розслабляйся. Зверни увагу на мамині проблемні зони і приділяй їм особливу увагу.

4 Фітнес. Не сподівайся на те, що вікова повнота і зміни фігури оминуть тебе стороною. Нехай заняття фітнесом послужать додатковою запорукою краси і здоров’я, подарують тобі бадьорість і гарний настрій!

5 Невисокий зріст. Після 30 твоя мініатюрність гратиме тобі на користь: високі виглядають трохи старшими за свої роки, а жінки, не вищі від 165 см і в 45 можуть зійти за 20-річних.

6 Відсутність косметики. При відсутності косметики ти можеш скинути до 5 років. А от її надлишок на твоєму обличчі здатен додати стільки ж. Але не вдавайся в крайнощі. Іноді після безсонної ночі показуватися на люди без косметики нерозумно.

7 Природній макіяж. Він спроможний згладити маленькі вади зовнішності і додати свіжості. Пастельні тони і стиль а-ля натюрель - і ти виглядатимеш молодшою своїх ровесниць, котрі надають перевагу яскравому макіяжу.

8 Довге світле волосся і чубчик. Темний колір волосся підкреслює зморшки і видає всі вади обличчя, тоді як світлий приховує всі неприємні деталі і робить тебе молодшою. Що ж робити брюнеткам? Відпускати довге волосся! Хто скаже, що Сандрі Балок нещодавно виповнилося 43? Довге волосся - це жіночність і молодість. Ще один спосіб виглядати молодшою - зробити чубчик. Він сховає зморшки на чолі і додасть бешкетного вигляду.

9 Обтягуючий одяг. Діловий костюм може перетворити в 20-річну жінку і 15-річне дівча. А обтягуючі топи і тісні джинси допоможуть скинути кілька зайвих років. Звичайно, на роботу варто вдягатися по-дорослому. Але хто заважає тобі звабливо вдягатися на боулінг чи в гості?

10 Життєрадісність. Жоден із попередніх пунктів не допоможе, якщо твоє обличчя матиме стурбований вираз, а у відповідь на залицяння почнеш скаржитися на життя. Щоб молодо виглядати, потрібно молодо себе почувати і радіти життю - і тоді наступний день народження не зіпсує настрій і не додасть років!

Використовуй ці маленькі секрети краси і відмовся від того, що тебе старить, - паління, алкоголю, зайвих кілограмів, яскравої косметики і кислого виразу обличчя. І твій вигляд викликатиме лише захоплення коханого і подив подруг: “Як тобі вдається так молодо виглядати?!”.

28.02.2008



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2008p. 
На головну сторінку