Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Актуально

Партії не дрімають

Політичні пристрасті на загальнодержавному рівні не вщухають, а робота в регіонах за цими подіями відходить на задній план. Та попри це політичні осередки Рівненщини мають про що розповісти мешканцям області. Своїми планами вони вирішили поділитися з кореспонденткою “РР”.

У прес-службі осередку “Нашої України” в Рівненській області розповіли:

“Поки що нічого не планується. Будь-які заходи, пов’язані з майбутніми виборами міського голови Рівного, проводитися не будуть. Остання акція, проведена нашою політичною силою, - громадські слухання щодо розвитку гуманітарної сфери. Захід відбувся в Острозі за участю керівників управлінь області”.

У Рівненському міському осередку політичної партії “Батьківщина” повідомили, що восьмого березня у Палаці культури “Текстильник” відбудеться інтелектуальна гра “Що? Де? Коли?”, участь в якій візьмуть лише жіночі команди.

В обласній організації “Народного Руху України” сказали, що плани їх дій будуть розроблені під час Крайової Ради 9 березня.

Секретар обкому Комуністичної партії Тетяна Олейнікова розповіла, що протягом тижня в центрі міста будуть розташовані намети з прихильниками партії, котрі виступають проти приєднання України до плану дій НАТО. Наразі ж проводяться виборні районні конференції, а 12 квітня пройде обласна конференції Комуністичної партії. Представники партії також організували звітний концерт талановитих дітей із багатодійних сімей.

Секретар обласного комітету Соціалістичної партії Віктор БЛАЩУК повідомив, що восьмого березня будуть проводитися акції вшанування жінок. Також депутати партії у визначені дні приймають заяви та скарги громадян щодо роботи комунальних господарств та інших підприємств. Нещодавно представники партії в міській раді внесли пропозицію щодо перейменування проспекту Миру на проспект Віктора Чайки.

УНП планує ініціювати в міській раді звернення про якнайшвидше обрання міського голови, адже представники партії переконані, що чекати сорок днів від дня смерті Віктора Чайки - занадто великий термін.

06.03.2008Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку