Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Презентація

Зірка запалила сузір’я

Зірка запалила сузір’я

Медіа-проект „Сузір’я заслужених” стартував у Студентському інформаційному агентстві МЕГУ. Відкриття розпочалося з прес-конференції із Заслуженою артисткою України Наталею-Марією ФАРИНОЮ (на фото) та презентації співачкою нового альбому.

За словами організатора заходу Віктора МАЗАНОГО, метою проекту є знайомство громадськості з людьми, які стали знаковими у сфері своєї діяльності. Це діячі культури, економіки, науки, промисловості тощо, котрі досягли успіху талантом та новаторством. Як зазначає пан Мазаний, подібні зустрічі будуть проводитися регулярно, гостей запрошуватимуть із Києва, Львова та Рівного зокрема. Те, що відкриття розпочалося з розмови із Наталею-Марією Фариною, - не випадковість. „Саме ця людина є професіоналом, котрий служить розвитку гуманітарного напряму в суспільстві. Її досягнення - це великий скарб для Рівненщини”, - зазначив Віктор Степанович.

Співачка ж розповіла про роботу над новим доробком творів під назвою “Живу, співаю і люблю”. До альбому увійшло п’ятнадцять пісень на слова Ліни Костенко, Петра Велесика, на музику Володимира Білаша та інших авторів. „Спочатку з’явилася пісня про Рівне, яка і надихнула мене записати новий альбом, - розповідає пані Фарина. – До його складу увійшли також класичні твори, записані в сучасному аранжуванні. Думаю, що така робота допоможе молоді глибше зрозуміти суть класичних пісень. Клопітка праця звукооператора Андрія Лавренчука над кожною окремою мелодією надасть відомим романсам, старовинним українським пісням нового подиху”.

Заслужена артистка виконала кілька пісень з альбому та розповіла, що уже найближчим часом їде на запрошення до Туреччини. Крім того, на співачку чекають концерти в Москві.

06.03.2008Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку