Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вітаємо!

Якість коньяку Шустов визнана французами.

Якість коньяку Шустов визнана французами.

Лідер коньячного ринку України отримує міжнародну нагороду нового тисячоліття - золотий приз “За технологію та якість” у Франції.

3 березня, в центрі Парижа, на урочистій церемонії, організованій міжнародним “Клубом лідерів торгівлі”, ОКЗ став єдиним українським виробником коньяку, який був відзначений світовим визнанням і золотою нагородою “За технологію та якість”.

Представники 120 країн одноголосно визнали перемогу Одеського коньячного заводу. Завдяки передовим технологіям і контролю якості на всіх етапах виробництва, підприємство повторило успіх одного зі своїх засновників - Миколи Шустова. Вперше коньяки Шустов отримали світову популярність, отримавши в 1900 р. Гран-прі в Парижі. Через більш як сто років компанія ще раз довела всьому світу, що коньяки Шустов не поступаються якості таких відомих французьких марок, як “Hennessy”, “Martell”, “Remy Martin”.

Міжнародні експерти відзначили дивовижну м’якість коньяків ТМ Шустов. “Мене вразив класичний коньячний букет і повний гармонійний смак коньяку ТМ “Шустов”, - підкреслив Генеральний секретар Клубу лідерів торгівлі, пан Арсеніо Пардо Родрігес.

М’який смак коньяків ТМ “Шустов” досягається завдяки дотриманню класичної французької технології, при якій всі етапи виробництва від виноградних саджанців до витримки спиртів і розливу коньяків у пляшки проводиться на одному підприємстві.

Отримати визнання престижної організації і міжнародних експертів - велике досягнення не тільки ОКЗ, але й всієї України.

* * *

Одеський коньячний завод був заснований у 1863 році. ОКЗ належить торгова марка “Шустов”. Одеський коньячний завод є підприємством повного циклу виробництва коньяків за класичною французькою технологією. За підсумками 2007 року ОКЗ займає перше місце серед вітчизняних коньячних виробників з часткою ринку 20 відсотків.

06.03.2008



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку