Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Ходячий наркоділок

Ходячий наркоділок

Днями правоохоронці затримали 27-річного рівнянина. Він спокійнісінько прямував проспектом Миру, що в обласному центрі. Під час обшуку в нього міліціонери знайшли цілий арсенал… посуду та небезпечних медикаментів для виготовлення наркотичного сурогату.

- Хлопець не вперше потрапляє в поле зору працівників міліції, - розповідає начальник сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків Рівненського МВ УМВС Борис ФЕДОРОВ. - Наркозалежність штовхає його на пошуки відносно дешевого наркотичного дурману. Сьогодні це - безжальний до людського організму метамфетамін, наслідками вживання якого є миттєва залежність та зламана психіка. Усе, що вдалося вилучити у чоловіка, ми направили до НДЕКЦ. Чекаємо на висновок експерта.

За словами начальника відділу зв’язків з громадськістю УМВСУ в Рівненській області Тамари ЛИСЕНКО, працівники міліції мало не щодня розкривають до десятка злочинів, які пов’язані із незаконним обігом наркотиків. У затриманих вилучають різне: від ацетильованого опію, меленого маковиння та марихуани до надзвичайно небезпечного наркотику нинішнього покоління - метамфетаміну.

У затриманого чоловіка - наркозалежність. Та навряд чи він повністю усвідомлює, яку отруту збирався виготовляти. Фахівці впевнено стверджують, що порівняно недорогий метамфетамін утричі небезпечніший за кокаїн. Залежність від нього настає фактично від першого вживання.

06.03.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку