Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Паліть обережно

Необережність при палінні 45-річної Наталії стала причиною пожежі в господарстві смт.Степань Сарненського району. Жінку, на жаль, врятувати не вдалося.

Мало не зварилася

В с.Бродівське Острозького району дворічна Анна впала в каструлю з окропом. Наразі дівча перебуває у реанімаційному відділенні Острозької центральної районної лікарні. Стан дитини важкий, вона отримала термічні опіки тулуба та кінцівок.

Електропередач не буде

20 кілограмів алюмінієвого та мідного дротів, які використовувалися в мережі електропередач, та близько 5 кілограмів розломів з високовольтних кабелів знайшли працівники ДАІ у багажнику “ВАЗівки”. Цей автомобіль зупинили на вулиці Шевченка у Дубні. Зараз працівники міліції з’ясовують походження вантажу.

Пограбування “Околиці”

Днями продуктовий магазин “Околиця”, що на вул.Курчатова, намагалися пограбувати. Зловмисник скористався тим, що продавець обслуговувала іншого клієнта та поцупив з каси майже тисячу сімсот гривень готівкою. Втім, крадія, 27-річного рівнянина Ігоря, одразу затримали житомирські працівники ДАІ, які патрулювали неподалік місця злочину.

Хто мотопомпою, а хто і лопатою...

Правоохоронці затримали чотирьох жителів селища Клесів Сарненського району віком від 20 до 33 років, які незаконно видобували бурштин. Мотопомпа кустарного виробництва та мотоцикл “МТ-10” знаходяться на території Сарненського райвідділу міліції.

А в урочищі “Орест” біля села Грицьки затримали 67-річного мешканця Литвиця Дениса. Пенсіонер за допомогою лопати викопав 800 грамів бурштину-сирцю.

Повісився на березі

2 березня вранці на березі озера в урочищі Козлище Сарненського району повісився 32-річний Анатолій. Причини такого радикального вчинку з’ясовуються.

Рівнянин пропагував насильство

Продавець одного з пунктів прокату та запису аудіовізуальної продукції, 37-річний рівнянин Олексій, незаконно зберігав та розповсюджував контрафактну продукцію. Товари пропагували насильство та жорстокість. Всього було вилучено 180 дисків із записами.

06.03.2008За повідомленнями ВЗГ УМВСУ, ГУ МНСУ та прес-служби УДАІ області



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку