Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відпочили на славу

Святкові будні “Електроніка”

Гірке лихо Чорнобиля торкнулося рідного Полісся. Уже впродовж сімнадцяти років школярі північних районів нашої області їздять на оздоровлення у різні регіони України. Теплі хвилі Чорного моря і свіже повітря Закарпаття додають школярам здоров’я, сил, енергії. Але, виявляється, можна чудово відпочити і в санаторно-оздоровчих закладах Рівненщини.

Напередодні Новорічних свят діти Володимирецького, Дубровицького, Рокитнівського та Сарненського районів відпочивали в санаторно-оздоровчому комплексі “Електронік”. Вісімнадцятиденне перебування у цьому закладі залишило незабутні враження. Проживали відпочиваючі в затишних кімнатах зі всіма зручностями. До їх послуг - тренажерний зал, спортивний майданчик, ігрова кімната. У просторій і світлій їдальні дітей чекало п’ятиразове калорійне харчування. Лікувальні процедури, кваліфікована допомога медперсоналу допомагали учням поправити здоров’я. Кожний день відпочинку був пов’язаний із цікавим та корисним дозвіллям. Добре продумана програма сприяла тому, щоб конкурси, змагання, виставки допомагали не тільки змістовно проводити вільний час, а й логічно мислити, розкривати свої здібності й таланти.

Та понад усе заслуговує подяки саме ставлення персоналу “Електроніка” до відпочиваючих. У закладі панують взаєморозуміння, доброта, щирість, і ці почуття допомагають відпочити морально й духовно. Звісно, такій атмосфері сприяє адміністрація на чолі з директором В.І.Гершуном та весь обслуговуючий персонал, який з розумінням поставився до наших проблем, а найголовнішим завданням вважає те, щоб якомога краще оздоровити дітей.

Доброю згадкою залишилися дні відпочинку в “Електроніку”, бо людська доброта ніколи не забувається, а лишає хороший спомин у серцях. Тож нехай у дружному і творчому колективі цього закладу не згасає вогник взаєморозуміння, щирості, любові.

06.03.2008З повагою учні та вчителі ХІІ оздоровчого заїзду. За дорученням усіх учнів та вчителів, вихователь загону № 3, вчитель укр. мови та літератури Лютинської ЗШ І-ІІІ ст. Дубровицького р-ну КОТЯШ Є.С.



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку