Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №334 від 06.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустрічаємо весну

Краса - страшна сила

Краса - страшна сила

Весна прийшла... І у всіх жінок світу одне-єдине бажання - бути привабливою! Неабияким помічником у цьому стане інформація про модні тенденції у світі одягу.Отже, мода весна-2008.

Хто сказав, що бежевий колір - нудний і пісний? Для весняних колекцій 2008 найгучніші імена світу моди вибрали спокійну елегантність нейтральних відтінків. Завдяки підкресленій зневазі до кольору на передній план вийшли інші деталі - тканина й вишуканий крій.

У модних колекціях переважали кремові, білі і перлово-сірі відтінки. Навіть авантюрист і експериментатор від моди John Galliano продемонстрував нехарактерну м’якість і умиротворення - у його паризькій колекції для Christian Dior домінували цілком придатні до носіння костюми й вільні сукні тілесних відтінків, які, спадаючи, створюють ілюзію наготи.

Головна привабливість нейтральної гами кольорів полягає в тому, що вона підкреслює красу яскравих аксесуарів. Прикраси сліпучих відтінків, наприклад, масивні каблучки з танзанитом або пара сережок із вогненними опалами ідеально відповідають стилю весни 2008.

Що модно навесні: осина талія

Приталений силует робить фігуру більш жіночною.

Пояс знову в моді й вийде з неї нескоро - заперечувати або ігнорувати цей факт марно. Всі колекції сезону весна-літо 2008 об’єднує один мотив - мотив підкресленої талії. Це ще раз підтверджує повернення моди на силует “пісочний годинник”. Наявність у колекції брюк та спідниць із завищеною талією - майже вимога модного етикету, їхня відсутність - моветон. Такий одяг символізує аристократичну елегантність, що стала головною темою багатьох колекцій. Тонкі чорні пояси, розшиті бісером і стразами, широкі пояси, що захоплюють грудну клітину, - усі вони підкреслюють осину талію і створюють жіночний силует.

Усі ці реверанси у бік жіночності означають повернення до класичних аксесуарів і прикрас, але із сучасним акцентом. Годинники, виготовлені з модного рожевого золота, і броші з нерівними краями завершать образ справжніх леді.

Міні

Міні-шорти і міні-сукні стартують у новому сезоні.

Щоб носити найбільш актуальні речі весняного сезону, жінкам доведеться подбати про здоров’я - адже мода диктує - ноги повинні бути в ідеальному стані. На подіумі повсякчас миготіли шорти - як ошатні вечірні моделі, так і повсякденні - із найрізноманітніших тканин - від атласу, розшитого пайєтками, до бавовни. Проте сексуальні міні-сукні стали ще більшим хітом і за популярністю обійшли навіть шорти.

Сукні-сорочки в стилі 60-х, міні-сукні із завищеною талією періодично миготіли на подіумах усього світу. В колекції Blumarine були малюсінькі мереживні сукенки з рюшами, а також нарядні шорти з парчі.

Відвернути увагу від надлишку відкритої шкіри допомагають багатоярусні спорудження з браслетів і намиста, виконаних із різних матеріалів, наприклад, дерева, слонової кістки й емалі. Підвіски, що спускаються набагато нижче лінії декольте, - іще один аксесуар до ультракоротких шортів.

Отже, зустрічаймо весну у всеозброєнні!

06.03.2008



Рівне-Ракурс №10 від 06.03.2008p. 
На головну сторінку