Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №215 від 24.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перша річниця

Одні святкували...

В неділю, 20 листопада, на майдані Незалежності в Рівному відбувся мітинг з нагоди першої річниці Помаранчевої революції, на якому, чи не вперше за цей рік без конфліктів та суперечок, разом зібралися представники політичних сил, що брали участь у минулорічних подіях.

До рівнян, яких було близько трьохсот, зверталися лідери місцевих організацій політичних партій, таких, як НСНУ, УНП, ВО «Батьківщина», ХДС,»Третя сила», СПУ, ПЗУ, РХП. Вони закликали людей до єднання і під час виборчої кампанії 2006 року, задля перемоги сил, що підтримають політику чинного Президента.

Як своєрідний спогад про минуле, активісти однієї з партій розбили на Майдані «помаранчеве» наметове містечко. Перехожим навіть пропонували гарячий чай та бутерброди.

...Інші - протестували

А тим часом на Театральній площі в центрі Рівного члени Компартії провели акцію протесту проти відзначення річниці Помаранчевої революції. Комуністи звинуватили «помаранчевих» у тому, що вони не виправдали сподівання людей, обманули та обібрали їх. Сьогоднішній день, на думку комуністів, це не річниця революції, це «прощання з демократією, економічною незалежністю України». Більше того, вони вважають, що вибори 2004 року були «цинічною містифікацією - нахабним обманом українського народу, здійсненим Кучмою, Ющенком та Януковичем на замовлення своїх заокеанських хазяїв». На зміну «помаранчевому» повинен прийти «червоний» майдан, - переконані комуністи.

24.11.2005ПРЕС-ТАЙМ



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2005p. 
На головну сторінку