Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №335 від 13.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Оказії на дорогах

Безпечність у Квасилові, наїзд у Дубні, аварія в Рівному

Жахлива пригода сталася днями на автодорозі Городище-Рiвне-Старокостянтинiв. Прямуючи з Острога, 31-річний житель смт Квасилiв Руслан Л., який знаходився за кермом автомобіля “Мерседес-Бенц Е 300ТД”, не розрахував власні сили, і, збільшивши швидкість… з’їхав у кювет. Там автівка перекинулась.

Як результат - троє пасажирів у реанімації Здолбунівської центральної лікарні. Другокласник із Квасилова Дмитро, який був у салоні “Мерседесу”, отримав забійну черепно-мозкову травму, струс органів грудної та черевної порожнин. У це ж відділення райлікарні потрапили і 6-річний хлопчик, син водія, і 27-річний Олександр, житель м.Здолбунiв-2.

Тим часом до травматологічного відділення Дубнівської центральної районної лікарні госпіталізували 8-річного Назара. Хлопець раптово вибіг на дорогу на вулиці Заводській у Дубні. І тому навіть екстрене гальмування не допомогло водію “ВАЗівки”, 26-річному жителю м.Новоград-Волинський Олександру уникнути наїзду. Необачний пішохід отримав ЗЧМТ, струс головного мозку та травму шийного відділу хребта.

А в Рівному зіткнулися маршрутне таксі “Площа Театральна – Велика Кишеня” та легковик. Це сталося близько шостої години вечора на вулиці Макарова.

24-річний рівнянин Сергій, водій маршрутки, виїжджаючи на нерегульоване перехрестя, не надав дороги “Мерседесу”. За кермом легкового авта перебував 43-річний житель обласного центру Володимир. Він рухався головною дорогою в напрямку 3-ї поліклініки. На момент зіткнення у маршрутці перебувало 12 пасажирів. За попередніми даними працівників ДАІ, винуватцем аварії є не водій легковика, а водій маршрутки, який при повороті ліворуч не надав дорогу іншим транспортним засобам.

13.03.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 13.03.2008p. 
На головну сторінку