Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №335 від 13.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

У Рівному розвивається плавання

Близько двохсот спортсменів із вісімнадцяти клубів змагалися у чемпіонаті Рівного з плавання, що проходив у басейні МЕГУ. Участь у турнірі не брали провідні плавчині міста - Катерина Дікіджі та Анна Хлістунова, які нині перебувають на зборах.

Перемогу у командному заліку здобули спортсмени МЕГУ, друге місце - в об’єднаної команди СДЮШОР та ДЮСШ №3, третє - у представників НУВГП.

В особистому заліку чемпіонами стали: Ганна Харитоненко, Мирослава Парай, Юлія Ларічева, Іван Бондарець, Віктор Яськов, Павло Сергєєв (усі - МЕГУ), Сергій Ковальчук, Алла Нагорнюк, Андрій Яськов, Юлія Коломейчук (збірна спортшкіл), Андрій Волошин, Артур Яковчук (РДГУ), Ірина Ярмоліцька (НУВГП), Віталій Товкач (університет “Україна”).

Дев’ять медалей різного гатунку

Таким є доробок рівненських бійців на юнацькому чемпіонаті України з кікбоксингу, що проходив у Броварах.

У розділах семі-контакт та лайт-контакт серед юнаків 1994-1995 р.н. переміг Дмитро Яковчук, срібна нагорода у цій категорії дісталася Назару Наумчуку.

Також другу позицію у розділі лайт-контакт виборов Олег Кузьмінець. Серед юнаків 1992-1993 р.н. у фул-контакті третім був Павло Поліщук. Ще один рівнянин, Назар Смолярчук переміг у семі-контакті та косікі-контакті, а також став третім у фул-контакті та лайт-контакті.

За підсумками змагань Назара Наумчука та Назара Смолярчука включено до збірної України для участі в юнацькому чемпіонаті світу, що відбудеться на Кіпрі.

З “Россю” грати простіше

Просимо вибачення у читачів газети за помилку, що мала місце у минулому номері. Звісно ж, другу позицію у регулярній волейбольній першості України серед команд вищої ліги посіла “Рось”. А значить, саме білоцерківські волейболістки, а не луганчанки, зіграють у плей-офф чемпіонату із “Реґіною-Арт”.

Як показав досвід, з “Россю” нашим дівчатам грати набагато простіше, аніж з “Іскрою”. У домашньому турі другого кола рівнянки двічі розбили гостей із Білої Церкви з однаковим рахунком - 3:0.

Розпочнуть серію матчів до трьох перемог волейболістки “Реґіни” 15 березня у Білій Церкві.

До п’єдесталу не дотяглися

Костопільський жіночий футбольний клуб “Родина” посів четверте місце на зимовому чемпіонаті України, що проходив у Маріуполі.

Головний приз змагань вибороли футболістки харківського “Житлобуда”.

У активі ж “Родини” дві перемоги, одна нічия та три поразки. У результаті - лише четверта позиція.

Гравців МФК “Рівне” запросять до збірної?

Рівняни Володимир Сондак та Вадим Басюк отримали запрошення на перегляд кандидатів до молодіжної збірної країни.

Два футболісти МФК “Рівне” візьмуть участь у тренувальному зборі національної команди, що пройде у Харкові. Саме там і буде визначено остаточний склад збірної, що поїде на відбіркові ігри до молодіжного Чемпіонату Європи у Польщі.

Новий досвід на найвищому рівні

Рівненський рефері Микола Васюта минулих вихідних у якості бокового судді провів поєдинок 20 туру чемпіонату України з футболу серед команд вищої ліги - “Ворскла” - “Шахтар”.

Гра завершилася мінімальною перемогою гостей - 1:0. Гол на 70 хвилині забив Фернандіньо.

13.03.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 13.03.2008p. 
На головну сторінку