Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №335 від 13.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Рівняни у фіналі змагань

Рівняни у фіналі змагань

За тур до завершення першого етапу чемпіонату України з футзалу серед команд першої ліги МФК “Рівне” забронював за собою місце у плей-офф.

Крім команди Юрія Баховського до наступного етапу від Західної зони потрапили “Іллічівець” (Іллічівськ) та чернівецький “Меркурій-ЧТЕІ”.

Щоправда, тепер перспективи рівненського клубу виглядають не так райдужно, як це було ще півроку тому. Вплинув на це і тривалий та вдалий виступ нашого клубу у Кубку України. Гра на два фронти не могла не позначитися на фізичних кондиціях футболістів. До того ж перенесених матчів назбиралося достатньо. Тож чемпіонат рівнянам довелося завершувати трьома поспіль виїзними поєдинками: із “Фортецею”, “Коброю” та “Імпульсом”.

У підсумку команда Юрія Баховського оступилася у першому ж із гостьових випробувань.

До двох поразок, яких МФК зазнав від “Іллічівця”, додалася несподівана оказія у Кам’янці-Подільському, де рівняни несподівано програли одному з аутсайдерів змагань - “Фортеці” - 1:4.

Рахунок у тій грі відкрив Роман Волох вже на шостій хвилині. Проте на перерву команди пішли вже за рахунку - 2:1 - на користь господарів. У “Фортеці” відзначилися Антонюк і Тарасов. У другій половині матчу в сітку воріт МФК “Рівне” влетіло ще два м’ячі. Авторами голів стали Басько та Хомин.

Прикро, але ця невдача позбавила рівнян навіть теоретичних шансів посісти перше місце у підгрупі.

У наступній грі у Борисполі МФК “Рівне” програти просто не міг. Суперник виявився надто вже слабким. У поєдинку першого кола “Кобра” програла у Рівному з рахунком - 2:11. Та й за весь сезон бориспільчани набрали усього одне очко.

Рахунок у матчі, за яким спостерігало усього десять глядачів, відкрив Роман Волох, як і у Кам’янці-Подільському, з пенальті. У другій половині гри Жовтун та Басюк довели рахунок до - 3:0.

На гол Волянка рівняни відповіли точним пострілом Басіча. Згодом Волянок, зробивши хет-трік, звів перевагу гостей до мінімуму - 4:3.

Дуже вчасним у цій ситуації став гол Сондака, який закріпив перемогу МФК - 5:3.

До слова, Володимир Сондак наразі є кращим голеадором підгрупи. На його рахунку вже 23 м’ячі у тринадцяти поєдинках. Вадим Жак має на своєму рахунку 15 голів.

П’ятнадцятого березня рівняни зіграють заключний матч чемпіонату у Шостці проти “Імпульса”.

Щоправда, ця гра не матиме жодної турнірної ваги для обох суперників. Рівняни закріпилися на другій позиції, а “Імпульс” уже втратив усі шанси на вихід до плей-офф.

Таким чином, незалежно від гри у Шостці, МФК проходить до плей-офф із шістьма очками (дві перемоги над “Меркурієм” і дві поразки від “Іллічівця”). Для порівняння, “Іллічівець” у фінальній частині стартуватиме із десятьма очками, а “Меркурій” - з одним.

Суперниками рівнян у плей-офф стануть три кращі клуби Східної зони: “ЗБК-5”, “Дніпро-ШВСМ” та “Шахтар-2” (що виступав під назвою “ДЮСШ №5”).

13.03.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 13.03.2008p. 
На головну сторінку