Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №336 від 20.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Керівництво

Кадрових змін не буде

Начальник УМВС в Рівненській області Ярослав ГОЛОМША запевнив під час прес-конференції в Студентському інформаційному агентстві МЕГУ, що не ставить перед собою завдання робити кадрові зміни. “За три місяці роботи на цій посаді я побачив, з ким можна працювати і хто сповідує таку філософію, як я. Деяких працівників вже змінили, але значних ротацій не треба очікувати. Хочу повідомити, що вже призначений, але ще не представлений начальник управління з організованою злочинністю, підполковник міліції Олексій Маркевич”.

Пан Ярослав зауважив, що на даний час не стоїть питання про повернення працівників, котрі не були в активі Сергія Піддубного, але працювали за підтримки Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. “Наразі проводить професіональний підбір, - додає пан Голомша. - Крім того вважаю, що недостатньою є робота начальника по боротьбі з наркотиками. Також не підтримую ідею повернення колишнього начальника ДАІ Рівненщини Едуарда Герасимчука”.

Головний міліціонер Рівненщини повідомив, що його попередник Сергій Піддубний наразі знаходиться в резерві. “Претензії прокуратури до його діяльності ми вирішили поки що не розглядати, головне зараз - зосередитися на боротьбі зі злочинністю”.

20.03.2008Леся КУРУЦ



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2008p. 
На головну сторінку