Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №336 від 20.03.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Зі східців - в реанімацію

До реанімаційного відділення Острозької ЦРЛ у важкому стані госпіталізували 51-річну рівнянку Раїсу. Діагноз - відкрита черепно-мозкова травма, перелом склепіння з переходом на основу черепа, забій головного мозку важкого ступеня. Жінка впала зі сходинкового маршу підвалу житлового будинку.

Небезпечний перехід

“Рівне-Ракурс” неодноразово звертала увагу громадськості на необхідність встановлення світлофору біля Рівненської обласної лікарні. І от знову ДТП. На нерегульованому пішохідному переході 20-річний водій автомобіля “Рено-21” Михайло збив двох пішоходів - медсестер лікарні.

Від отриманих травм 53-річна Тамара загинула на місці пригоди, її колега, 46-річна Тамара отримала забiйну травму плеча.

Півроку в канаві

В смт Мізоч Здолбунівського району в стічній канаві знайшли утоплене тіло місцевого жителя 47-річного Миколи. Чоловік пропав орієнтовно шість місяців тому. Причина загибелі встановлюється.

Раптово вийшов… під потяг

На залізничній станції “Обарів” Рівненського району під пасажирським потягом сполученням “Здолбунів - Ковель” загинув 73-річний пенсіонер. Рівнянин Павло раптово вийшов на залізничну колію перед поїздом.

Смерть на чужині

Загинув у селі Дубрівка на Дубенщині водій автомобіля “МАЗ” 48-річний Євген В. з с.Крупсько Львівської області. Чоловік їхав зі сторони Рівного у напрямку Дубна. На прямому відрізку дороги із невстановлених причин автівка з’їхала в кювет та врізалася у придорожнє дерево.

Від отриманих тілесних ушкоджень Євген загинув на місці події.

Циркулярка-вбивця

В понеділок в селі Кораблищі Млинівського району у власному господарстві загинув 77-річний Володимир. Чоловік впав на працюючу циркулярну пилку і отримав смертельні тілесні ушкодження у вигляді розрізу грудної клітки.

Того самого дня у селі Глинськ Здолбунівського району відрізав собі пальці циркулярним станком 26-річний Роман.

20.03.2008За повідомленнями ВЗГ УМВСУ, ГУ МНСУ та прес-служби УДАІ області



Рівне-Ракурс №10 від 20.03.2008p. 
На головну сторінку