Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №215 від 24.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Міліцейські змагання

У бій ідуть одні старики...

У бій ідуть одні старики...

Днями відбулися товариські змагання з волейболу між командами відділів Державної служби охорони при МВС України в Рівненській та Львівській областях, а також командою управління Міністерства внутрішніх справ Рівненської області. Проходили вони з ініціативи начальника УМВС України в Рівненській області, полковника міліції Сергія Піддубного, з метою визначення рівня команд для участі в республіканських змаганнях серед команд УМВС.

Боротьба за титул найкращої команди точилася за круговою системою. За результатами змагань переможцями стали гості зі Львова на чолі з капітаном команди полковником міліції Михайлом Дзузьом. До речі, пан Михайло на тлі інших показував справді високий професійний клас. Друге місце в турнірі виборола команда УМВСУ в Рівненській області, а третє посіла команда ВДСО при МВС України в Рівненській області. Проте, поразку волейболістів служби охорони швидше можна назвати звичайним невезінням, аніж недостатньою підготовкою. Адже вони впродовж понад 5 років є незмінними чемпіонами управління Міністерства внутрішніх справ.

Зрештою, змагання проведені не стільки задля визначення переможця, скільки для пропаганди здорового способу життя. Адже середній вік учасників коливався від 35 до 45 років. Не менш вагомим є те, що будь-які турніри - найкраще місце спілкування з колегами з інших регіонів.

До речі, 20 грудня планується провести серед працівників УМВС України обласні змагання, присвячені Дню міліції. Будьте певні: турнір, як завжди, відбудеться на відмінному організаційному рівні.

24.11.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2005p. 
На головну сторінку