Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №338 від 03.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Смачного

“Червона калина” до кожного столу

“Червона калина” до кожного столу

Наш організм більш як на 70 відсотків складається з води. Тому необхідно щодня пити до двох літрів рідини. Найкраще для цього підходить мінеральна вода, яка містить в собі життєво необхідні компоненти. Та як серед величезного асортименту та пропозицій зробити правильний вибір? І щоб підходила для всієї родини і була дійсно корисною?

Ніхто краще не знає і не порадить, яку саме воду вибрати, як лікар - гастроентеролог. У цьому нам допоможе Алла Ничипорук - лікар вищої категорії санаторію “Червона калина”.

- Мінеральна вода “Червона калина” має дуже гарні лікувальні та оздоровчі властивості. За своїм складом вода хлоридно - натрієва, середньої мінералізації з біологічно - активним елементом - йодом. Саме тому вона необхідна для вживання людям, яких зачепила чорнобильська аварія. Дуже широко вода використовується у лікуванні та оздоровленні відпочиваючих санаторію “Червона калина”. Проте не кожен може дозволити собі відпочинок у санаторії, а от однойменна мінеральна вода доступна щодня до вашого столу. Адже завдяки створенню підприємства “Водограй”, яке випускає цю воду для широкого застосування і продажу, ви можете придбати її у магазинах. Наша ціль, - щоб вода зберегла при розливі в пляшки свої лікувальні властивості. І хочу вас запевнити, що вода “Червона калина” в пляшках ідентична тій, що використовується для оздоровлення відпочиваючих у бюветі санаторію. І з розливом вона не втрачає закладеного в ній природного балансу макро - і мікроелементів. Щорічні спеціальні комплексні дослідження в Українському НДІ медичної реабілітації та курортології підтверджують високі стандарти та беззаперечну якість “Червоної калини”.

- Чому Ви радите купувати саме цю воду?

- Тому що мінеральна вода “Червона калина” покращує обмінні процеси в організмі, стимулює роботу травних залоз, посилює роботу шлунку і кишківника, покращує жовчевиділення, має протизапальну дію. За вмістом мікроелементів вирізняється наявністю великої кількості заліза. А це означає, що вода поліпшує склад крові, лікує анемію, сприяє омолодженню та загальному оздоровленню організму людини.

- Зараз піст і люди харчуються більш скромно. Чи допоможе ця вода подолати різкий перехід в харчуванні після закінчення посту, коли ми не будемо себе обмежувати в їжі?

- З честю можу зазначити, що подолати “перехідний період” допоможе вашому організму саме ця вода, оскільки для цього підійде не будь-яка мінералка, а тільки та, у якої солонуватий смак, а вода “Червона калина” такою і є. Вона має унікальну властивість регулювати роботу шлунка і є незамінна при виході із посту і також у святкові дні. А щоб вода по максимуму “працювала” на вас, дотримуйтеся простого правила: одну склянку випивайте невеликими ковтками за півгодини до їжі, а другу - під час їжі. Так ви позбавите свій шлунок зайвої тяжкості.

Та, мабуть, варто запитати у відпочиваючих санаторію “Червона калина”, як вони себе почувають після вживання цієї мінеральної води. Охочих поділитися своїми враженнями виявилося чимало.

Галина Катляр (смт. Високий , Харківська область):

- Я п’ю мінеральну воду “Червона калина” по 50 грамів до їжі вже протягом трьох тижнів. У мене діагноз - хронічний холецистит і пієлонефрит. Тепер з радістю можу повідомити, що в результаті вживання цієї цілющої води пришвидшилося очищення нирок і я стала набагато краще себе почувати.

Людмила Волянська (м. Севастополь):

- Вживаю воду лише тиждень, а покращення вже відчутне. Я маю захворювання шлунку і нирок, та після прийому води зникли болі, печія, зменшилися набряки під очима та покращився колір обличчя.

Марія Галябар (м.Рівне):

- Лікувалася в санаторії неодноразово, оскільки хворію хронічним гастритом і панкреатитом, а також маю понижену кислотність. Уже після першого тижня прийому мінералки зникли болі в шлунку, покращилися травлення та засвоєння їжі, нормалізувалася кислотність. Для підтримки ефекту постійно вживаю мінеральну воду “Червона калина”, розлиту в пляшки.

Любов Цвентух (м.Харків):

- Приїхала в санаторій з надією покращити здоров’я, підлікуватися. У мене діагноз - холецистопанкреатит. Після вживання води покращилося травлення, зменшилася важкість у правому підребер’ї, зникла гіркота в роті, покращився колір обличчя і зникла сухість. А самопочуття - чудове.

Олександр Плєтніков (м. Зугрес, Донецька область):

- Маю захворювання - хронічний гепатит і панкреатит, а також виразку дванадцятипалої кишки. Більше двох тижнів п’ю мінеральну воду “Червона калина”. Зникли болі в підшлунковій залозі. Без вживання будь-яких медикаментів покращилися травлення та самопочуття. Якщо раніше були дискомфорт, важкість у шлунку, то зараз травлення нормалізувалося та зникла гіркота в роті. Вода приємна на смак, тому вживати

її - одне задоволення.

Важливо пам’ятати, що складовими нашого здоров’я є уникнення стресів і пиття якісної води. Коли ж прийде час, що бути здоровим стане модно? І ми не будемо шукати собі діагнозів, пити мікстури та пігулки. І, мабуть, варто прислухатися до позитивних відгуків людей, яким мінеральна вода “Червона калина” допомогла поліпшити самопочуття. Довіртеся реальним фактам із життя і оберіть ту воду, яка допомогла вже не одній людині. А отже, стане незамінною і для вас. Життєдайна сила рідної землі, мінеральна вода “Червона калина” - це маленький секрет молодості, довголіття і краси.

Пийте на здоров’я!

03.04.2008Людмила ІЛЬНИЦЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2008p. 
На головну сторінку