Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №338 від 03.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футзал

Впевнено крокуючи у вищу лігу

Впевнено крокуючи у вищу лігу

МФК “Рівне” здобув другу поспіль перемогу у фінальній частині чемпіонату України з міні-футболу серед команд першої ліги.

У рамках другого туру рівняни на власному майданчику розгромили “Дніпро-ШВСМ” - 7:3.

МФК “Рівне” - “Дніпро-ШВСМ” (Дніпропетровськ) - 7:3 (3:0).

Голи: Жовтун (10), Волох (13, 27, 31), Сондак (20), Басіч (28), Савчук (29) - Яценко (34, 36), Войцеховський (35).

Вилучення: Басіч (33, фол останньої надії).

Чергова впевнена перемога. Враження від чудової гри рівнян зіпсував лише один епізод, що мав місце у середині другого тайму. До цього часу підопічні Юрія Баховського вже вели у рахунку - 7:0. “Дніпряни” ж нагадували радше боксерську грушу, аніж команду - чемпіона східного дивізіону. І от, за такого розподілу сил на майданчику, на 33 хвилині гри Олександр Басіч зфолив на Войцеховському, який уже тікав “на побачення” із воротарем МФК “Рівне”. Судді трактували порушення як фол останньої надії і показали гравцю червону картку. Тепер Олександр, який безперечно є одним із лідерів команди, точно пропустить матч наступного туру.

До звітного епізоду хід гри на майданчику повністю контролювали господарі.

Вже на десятій хвилині поєдинку Дмитро Жовтун у боротьбі із захисником команди суперників проштовхнув м’яча у сітку “Дніпра” - 1:0.

Згодом подвоїв рахунок Волох. Роман “обікрав” оборонця гостей і легко переграв воротаря - 2:0. А наприкінці першої половини гри свій двадцять сьомий гол у сезоні забив Володимир Сондак, скориставшись ювелірною передачею Басіча - 3:0.

Гольове затишшя після перерви тривало усього сім хвилин. Потім гості вкотре помилилися поблизу своїх воріт, знову подарувавши м’яча Волоху. Роман використав і другий свій шанс - на замаху “прибрав” захисника і пробив повз воротаря.

Вихід віч-на-віч зі стражем воріт “дніпрян” ще за хвилину реалізував Басіч - 5:0. Богдан Савчук відправив “кулястого” у сітку порожніх воріт - 6:0.

На тридцять першій хвилині жирну крапку в перемозі рівнян поставив Волох - 7:0. А потім сталося вилучення Басіча та три пропущені Павлом Чемерисом (на той час основного голкіпера, Сергія Щербакова, Юрій Баховський вже замінив) голи упродовж трьох хвилин. У гостей двічі відзначився Олександр Яценко та одного разу Аркадій Войцеховський.

Після перемоги рівняни вийшли на другу позицію у турнірній таблиці. Наступний поєдинок МФК “Рівне” проведе п’ятого квітня у Донецьку проти “ДЮСШ №5 - Аркада”.

Результати інших матчів звітного туру:

“ЗБК-5” - “Іллічівець” - 4:4, “Меркурій-ЧТЕІ” - “ДЮСШ №5 - Аркада” - 0:0.

03.04.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 03.04.2008p. 
На головну сторінку