Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №339 від 10.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Видавничі новинки

Наступає п’ята пора року...

Вийшла у світ нова книга видавництва “Волинські обереги” під назвою “П’ята пора року”. Її автором став відомий рівненський виконавець шансону Василь Тимощук. Книга містить його найкращі тексти до пісень, які він сам кладе на музику та виконує, а також багато гуморесок та байок.

Це перше видання під авторством пана Василя, хоча він уже 25 років займається написанням пісень. Василь Тимощук - лауреат багатьох міжнародних конкурсів, має численних шанувальників. Останній його концерт у Рівному, що відбувся в обласному драмтеатрі, зібрав повний аншлаг. Саме на прохання шанувальників пан Тимощук вирішив видати свої пісні у друкованій збірці. “Взагалі ідею створення такої книги мені подав відомий рівненський графік Леонід Форсюк. Він, до речі, став також ілюстратором збірки”, - розповідає музикант.

Тематика його творів дуже різнопланова. Але всі вірші поєднує одне - філософський погляд на життя на прикладі повсякденних подій. У багатьох поезіях основною тезою став час, як найбільш швидкоплинна та безповоротна річ.

Незабаром тексти, що містяться у збірці, можна буде почути у виконанні Василя Тимощука та його друзів (відомих українських артистів) - 3-го травня відбудеться його концерт в органному залі Рівненської обласної філармонії.

10.04.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2008p. 
На головну сторінку