Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №339 від 10.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Наша марка

“СВД”: вікна, двері та меблі Третього тисячоліття

“СВД”: вікна, двері та меблі Третього тисячоліття

Висока якість і екологічна чистота, краса і комфорт, престиж і ваша індивідуальність

Дерев’яні вікна - це те, до чого ми звикли, це ті вікна, красою і різноманітністю форм яких ми захоплюємося в старих спорудах і з технічною недосконалістю яких ми були вимушені миритися довгий час. Всім добре відомі проблеми зі старими дерев’яними вікнами: нещільність стиків, які треба було герметизувати взимку, відсутність звукоізоляції, погано працююча фурнітура, необхідність у частому косметичному ремонті тощо.

Але часи міняються, і на зміну старим дерев’яним вікнам прийшли вікна сучасні, що увібрали в себе останні досягнення науки. Однією з найважливіших особливостей таких вікон є їх гармонійне поєднання з дверима і паркетом. Крім основних функцій - захисту приміщення від зовнішніх дій, дерев’яні вікна, нарівні з меблями, створюють затишок, і роблять закінченим інтер’єр квартири, що можливе тільки завдяки традиційним, перевіреним століттями натуральним будівельним матеріалам.

І якщо ще кілька років тому віконні та дверні вироби з дерева вважалися (та й були такими насправді) елітними і далеко не кожний споживач міг дозволити собі встановити в помешканні високоякісні дерев’яні двері або вікна, віддаючи перевагу металопластиковим, то сьогодні все більше громадян орієнтуються на дерево. Цю тенденцію чітко вловила рівненська виробничо-комерційна фірма “СВД”, яка вже п’ятнадцять років працює на вітчизняному ринку вікон, дверей та меблів.

“Якість ми ставили

і ставимо над усе”

- Наше підприємство, - розповідає директор ВКФ “СВД” Степан ВОЙЧУК, - засноване 4 червня 1993 року. Тоді троє підприємливих, енергійних і амбітних чоловіків, колишніх працівників Рівненської меблевої фабрики, вирішили організувати власне виробництво сучасних столярних виробів і меблів за індивідуальними замовленнями. Початок був доволі скромний: тринадцять працівників та орендоване на “Рівнесільмаші” непристосоване приміщення. Виготовляли дверні блоки, роздільні вікна, дещо з офісних і побутових меблів. Але замовників вистачало, бо якість ми ставили і ставимо над усе. І ціною нікого не відлякуємо. Зрештою, при інших підходах ми б не утвердилися на ринку елітних столярних виробів. Іншими словами, з нами хочуть мати справу, бо в Україні продукцію такої якості і за таку помірну ціну пропонує тільки “СВД”.

- У пересічного громадянина, Степане Семеновичу, постає питання: чи варто встановлювати саме дерев’яні вікна, чи краще обійтися металопластиковими?

- Візьмемо приклад практичних німців. Хто був у Німеччині, той, напевне, помітив, що всі бюджетні будинки, офі-

си, гуртожитки, недорогі будинки комплектуються вікнами ПВХ, а заміські будинки, дороге елітне житло - винятково дерев’яними. Хочу підкреслити: дерев’яні вікна - символ престижу, благополуччя, комфорту. Порівнювати дерев’яні вікна і вікна з ПВХ - справа невдячна, а чесно кажучи, непотрібна. Справа в тім, що вікна ПВХ - недорогий, бюджетний варіант, дерев’яні вікна - вікна більш високого класу як за ціною, так і за своїми характеристиками. Важливою тенденцією також стало збільшення частки складних (з архітектурної точки зору) вікон. Часто замовляють вікна з оригінальним дизайном круглої, еліпсоподібної, аркової форм.

Безсумнівно, що у вікон ПВХ був ряд переваг стосовно дерев’яних вікон - насамперед, співвідношення вартості вікон ПВХ і дерев’яних вікон. Буквально кілька років тому вартість останніх була у два-три рази вища, ніж у вікон ПВХ. Це пояснювалося технологічними особливостями виробництва вікон із дерева. Зараз, завдяки сучасному виробництву і жорсткій конкурентній боротьбі, вартість дерев’яних вікон зменшилася. Якщо врахувати вартість кондиціонера при установці вікон ПВХ, то вийде, що дерев’яні вікна обійдуться вам дешевше пластикових.

“Ми змогли завоювати вітчизняний ринок”

- Яким чином підприємству вдалося успішно позиціонуватися на ринку?

- Влітку 1998 року в розвитку “СВД” розпочався принципово новий етап. Усі структурні підрозділи - офіс, склади, столярний цех із допоміжними службами - було зосереджено в Рівному, на вулиці Старицького, 21-а. Тут у 2000 році підприємство - першим на Рівненщині і другим в Україні - освоїло виробництво євровікон з клеєного бруса і склопакетів. За рахунок високої якості продукції та помірної ціни ми змогли завоювати вітчизняний ринок на Сході

і Заході, Півночі і Півдні країни.

Серед наших замовників багато бюджетних організацій. Меблі, вікна і двері виробництва “СВД” прикрашають сотні різних офісів, зокрема, 40 об’єктів офісних приміщень “Укрзалізниці”, палати обласного госпіталю ветеранів війни у Клевані, навчальні корпуси Національного університету “Острозька академія”. Ми робили вікна для Рівненського обласного онкодиспансеру - практично, перші вікна, які почали виготовляти. Замовником наших столярних виробів був навіть загальновизнаний лідер житлового будівництва у столиці - компанія “Київміськбуд”.

Секрет успіху “СВД” - якість, якість і ще раз якість. Всі етапи виробництва, починаючи від сушіння пиломатеріалів і закінчуючи фарбуванням готового виробу, знаходяться під жорстким контролем наших фахівців. У нас є чотири технологи, які працюють над удосконаленням як самих виробів, так і їх покриття. Маємо також лабораторію по визначенню рівня вологості деревини. Для виготовлення продукції використовується тільки якісна суха деревина власного виробництва, оснащеного всім необхідним обладнанням: сушильними камерами, пилорамою, деревообробними верстатами.

“Дерево дихає теплом

і комфортом”

- Поки Україна переживає пік пропозиції металопластикових віконно-дверних конструкцій, вироби з дерева повільно, але цілеспрямовано завойовують ринок. Чим вони так привабили споживачів?

- Якщо для офісу металопластик або алюміній - найбільш прийнятний і вигідний, то для домашнього затишку все ж хочеться мати вікна з дерева, що дихає теплом і комфортом. Адже дерев’яні вікна:

• мають довгий термін експлуатації (вікна, яким, скажімо, по сто років і більше, нині не є рідкістю);

• у фізико-конструктивному розумінні більш стійкі до температурних коливань від -40oС до +40oC через те, що дерево - природний матеріал, який, власне, ріс і загартовувався у таких умовах;

• значно краще ізолюють звуки;

• запорука оптимальної вологості, бо деревина стабілізує режим вологості краще, ніж інші матеріали;

• незамінні в ремонтно-реставраційних роботах, оскільки металопластикові не зможуть “прикрасити” 200-річний будинок;

• не виділяють отруту при пожежі чи спалюванні - при обвугленні утворюється ізоляційний шар, завдяки якому деревина горить дуже повільно, практично тліє;

• не електростатичні (не притягують порох), їх не треба часто мити, що важливо у промислових регіонах;

• мають хорошу теплоізоляцію - віконна рама не передає холоду, що запобігає появі конденсата на стулці.

Крім того, деревина - це природний матеріал, який саморегенерується, і знайти його можна всюди; вона екологічна і може бути повністю утилізована. Дерев’яні вікна можуть бути броньованими. Передбачений і ремонт вікон. Вони можуть за вашим бажанням у будь-який момент змінити свій колір: чи це алюмінієва обкладка, чи просто нове пофарбування; а дерев’яно-алюмінієві вікна практично назавжди позбавлять від необхідності зовнішнього пофарбування.

“Простір для фантазії безмежний”

- Степане Семеновичу, у багатій на ліс Рівненській області виготовленням столярних виробів не займаються хіба що ліниві. Ринок пропонує таке їх розмаїття, що можна розгубитися. Мені, наприклад, потрібні вхідні двері. Чим двері виробництва “СВД” відрізняються від аналогів ваших конкурентів?

- Якщо говорити про двері, то, по-перше, ми виготовляємо їх, за бажанням клієнтів, із сосни, дуба, ясена, вільхи, явора, бука, модрини та інших порід. По-друге, аби дверне полотно було опірне до викривлення, освоїли його клеєння по пласту. І при цьому пропонуємо дверні блоки на будь-який смак - від простих до фільончастих, арочних і фігурних складної конструкції. Коли йдеться про тамбурні чи, по-іншому, вхідні двері, а вони, як правило, подвійні, коробку ми виготовляємо фільончасту. Тобто вона повторює форму і малюнок дверного полотна. Дехто ставить додаткові вимоги до дверних блоків, наприклад, хоче бачити тамбурні двері, суміщені з полицями, - теж робимо. Причому так, що не підведе жоден елемент конструкції.

- Часи однакових меблів, на щастя, минули. Нині все більше людей хочуть обставляти своє житло не чим завгодно з потоку, а нестандартними меблями. Що може запропонувати фірма “СВД” індивідуальним замовникам?

- Виробництвом корпусних меблів (спальні, вітальні, кухні, шафи-купе, комоди, столи) у нас займається окрема дільниця. Випускаємо, передусім, нестандартні кухонні набори за розмірами і формами, визначеними замовником. Фасади виконуємо з натуральної якісної сухої деревини власного виробництва - масиву сосни, дуба, вільхи, ясена, стільниці - з постформінгу чи граніту. Дизайн наших кухонь також передбачає збереження текстури деревини: арки, колони, ніші, карнізи, округлі форми в дусі 60-х років, відкриті полиці, вбудовані шафи, комбінації лакованих і фарбованих елементів - тут простір для фантазії безмежний. При цьому вартість таких меблів не йде ні в яке порівняння з імпортними аналогами.

Нові дерев’яні вікна зберегли живу красу, затишок, теплоту дерева і у той же час стали тепло- і звукоізоляційними, зі зручною сучасною фурнітурою, яка дозволяє відкривати стулки в будь-якому напрямі. Екологічно чисті методи обробки деревини продовжили термін служби віконних блоків і спростили догляд за ними. А з використанням склопакетів замість простих шибок технічні характеристики вікна істотно поліпшилися.

Виробничо-комерційна фірма “СВД”

33024, м. Рівне, вул. Старицького, 21-а;

тел. (0362) 5-80-13, 5-41-57

10.04.2008Розмову вів Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1171

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21175)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17327)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14556)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14129)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13975)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13950)
• Бюджет і ми… [965] (13886)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13880)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13753)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13661)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13657)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13603)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13214)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (419)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (66)
• Тонкощі заварювання кави (63)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (62)
• Небезпека вологих серветок (59)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (55)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (54)
• А ваш шампунь безпечний? (52)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (48)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (39)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"