Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №339 від 10.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Зозуля вкрав у “Вереса” два очка

Зозуля вкрав у “Вереса” два очка

“Верес” (Рівне) - “Оболонь-2” (Київ) - 2:2 (1:0)

Футболісти рівненської команди весняну частину сезону розпочали з нічиєї. Граючи у більшості, господарі не змогли втримати переможний рахунок і задовольнилися лише одним очком.

Судді: Л. Харко, В. Луцький, Т. Соломчак.

“Верес”: Козіброда - Коломієць, Шевчук (Лозян, 25), Колаковський, Котюк, Назаренко, Ткачук, Федорчук, Шатковський, Никончук (Онищук, 82), Любар (Гаркуша, 73).

“Оболонь”: Дзуцев - Гижко (Пислар, 26), Ятленко, Мигашко, П. Зуєвич, Яланський, Вечтомов (С. Зуєвич, 80), Комар (Лободін, 79), Лук’янець (Бридня, 65), Степанков (Зозуля, 46), Будний.

Голи: Федорчук (11), Любар (55) - Яланський (50), Зозуля (81).

Попередження: Никончук (22), Ткачук (74), Колаковський (87), Гаркуша (90) - Гижко (20), Мигашко (61).

Вилучення: П. Зуєвич (72).

У першій зустрічі між “Оболонню” та “Вересом”, що відбулася у столиці, було зафіксовано принизливий для гостей рахунок - 0:7. Тож, як казав напередодні гри капітан рівнян, Анатолій Коломієць, усі прагнули реваншу.

Вже на одинадцятій хвилині Андрій Федорчук майстерно виконав штрафний удар. М’яч, обігнувши стінку, приземлився у правому нижньому кутку воріт “пивоварів”. Алан Дзуцев виявився безсилим - 1:0.

У середині тайму стався епізод, що мав би вплинути на підсумковий результат. Дем’ян Назаренко черговою філігранною передачею вивів Никончука на побачення із Дзуцевим. Володимир вже обіграв воротаря, але, опинившись перед порожніми воротами, впав після поштовху у спину від оборонця гостей. Пенальті був очевидним для всіх, окрім головного арбітра, Любомира Харка.

А другий тайм розпочався із курйозного гола у ворота Козіброди. Володимир Яланський підставив ногу під несильний удар партнера з лінії штрафного майданчика. Після рикошету м’яч перелетів голкіпера “Вереса” і опинився у сітці - 1:1.

“Оболонь” усією командою пішла в атаку, аби дотиснути господарів.

За такого розвитку подій зовсім нелогічним виглядав гол саме рівнян. Після подачі від лівого кутового прапорця Дзуцев перед собою відбив м’яча, а Любар, вигравши верхову боротьбу у захисників, доправив снаряд у ціль - 2:1.

Здавалося, дограти матч до перемоги - цілком реальне завдання. Тим паче, “Оболонь” залишилася у меншості. Павло Зуєвич побачив червону картку за грубий фол проти Никончука. Проте господарі притиснулися до своїх воріт і зовсім втратили контроль над грою.

Гол назрівав, і за десять хвилин до фінального свистка кияни забили. Відзначився Зозуля. Дмитро, забутий оборонцями рівненського клубу, без перешкод прийняв м’яча після подачі кутового і потужним ударом відправив його у дальній верхній кут воріт Козіброди - 2:2.

Наступну гру “Верес” також проведе вдома із аутсайдером ліги, броварським “Нафкомом”.

10.04.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 10.04.2008p. 
На головну сторінку