Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виставка

Зазирни у казку

10 квітня Рівненська мистецька галерея “Зуза” вже вкотре гостинно відчинила свої двері для любителів прекрасного. Там відбулося відкриття нової виставки, на цей раз - київської молодої художниці Вероніки ШТУРБИ “Історії з мого життя”. Щоразу викликає захоплення те, наскільки вміло вдається організаторам продумати все до дрібничок, щоб викликати у відвідувачів позитивні емоції та створити відповідний настрій.

Звичайно, кожен з нас має свій смак, своє розуміння прекрасного, але, думаю, що по-дитячому милі, сентиментальні, виконані у світлих пастельних тонах роботи Вероніки не залишили байдужим нікого, особливо жіночу половину відвідувачів. Від зображених квітів, кроликів, пташечок, котиків так і віє домашнім затишком, теплом, ніжністю. Відразу поринаєш спогадами у безтурботне дитинство...

Вероніка ШТУРБА: “Головне для мене - просто малювати. Так я намагаюся передати свій стан душі, роботи створюються, як кажуть, на одному подиху... Я прагну показати красу і неповторність звичних речей, тому що переконана, що у житті все дуже гармонійно. Мої картини - це мої друзі, і, звісно, мені шкода з ними розлучатися, але я щаслива, що вони подорожують разом зі мною. Дуже хочу, щоб вони сподобалися і вам”.

Для тих, хто бажає потрапити у казку - хоча б ненадовго - виставка діє з 10 квітня до 1 травня.

17.04.2008Наталя ПАШИНСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку