Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

“Зелена естафета” від “Батьківщини”

“Зелена естафета” від “Батьківщини”

З нагоди 8-ої річниці від заснування Рівненська міська партійна організація ВО “Батьківщина” оголосила про початок “зеленої естафети”. Минулої суботи, 12 квітня, депутати Рівнеради від Блоку Юлії Тимошенко власноруч висадили 30 молоденьких лип на алеї поблизу міськвиконкому.

Водночас велелюдно того дня було у дендропарку мікрорайону Ювілейний. Понад 300 чоловік, серед яких і члени “Батьківщини”, й звичайні мешканці Рівного сім’ями вийшли, аби прибрати місцевий парк. Не покладаючи рук, працювали усі без винятку, від малого до великого. Вантажівками вивозили сміття та інший непотріб. А потім висадили 300 молодих саджанців та 120 кущів. Як зазначив голова Рівненської міської організації ВО “Батьківщина”, депутат облради Ігор Брошук, цим прикладом вони показали, що можуть не на словах, а на ділі, власноруч, дбати про рідне місто. Головне, що заклик про проведення цієї акції почули рівняни й не полінувалися прийти й допомогти привести до належного вигляду занедбаний парк. І тепер мешканці мікрорайону зможуть відпочивати серед буяння зелені у затишному дендропарку. Користуючись нагодою, консультант-помічник народного депутата України від фракції БЮТ Юрія Прокопчука Марія КОНОЩУК після завершення своєрідної толоки вручила партійні квитки новим представникам ВО “Батьківщина”.

- Ми побачили, що прибирання парку та висадка дерев приносять не лише користь, а й задоволення від усвідомлення важливості зробленого нами, - зазначила вона. - Тому вже незабаром подібну акцію ми плануємо провести на пагорбі Слави.

17.04.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку