Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#N-км від Ольги Ярош

“Дякуємо за прибране узбіччя!”

Така табличка нещодавно матеріалізувалася на виїзді з Рівного у напрямку Києва, перед перехрестям до села Городище. Шляховики вчинили правильно, написавши слова подяки, а не такі, які щось забороняють. Тим часом табличку треба було встановити, по-хазяйськи попередньо ті узбіччя прибравши від мотлоху, целофану та прорідивши чагарники. Утім, це, вочевидь, зроблять ті, хто виграє конкурс на ремонт шляху Чоп-Київ до “Євро 2012” на цій ділянці. Нині ж це не просто шлях до столиці, а якась фронтова дорога, небезпечна для життя, особливо під час дощу. Правда, для джипів, на яких їздять владоможці та багатії, глибокі ями та вибоїни в асфальтному покритті геть не страшні.

Преподобний Агапіт у Дубному

На території жіночого Свято-Варваринського монастиря, що в Дубному, з ініціативи ігумені Анни на свято Благовіщення заклали новий монастир. Позаяк домовий храм нинішнього монастиря невеликого розміру й не вміщає всіх бажаючих. Новий храм, який будуватимуть на старій території у мальовничому садку, матиме 120 метрів квадратних. Поки ж освятили камінь та закопали капсулу на місці майбутнього монастирського храму преподобного Агапіта. Духовні особи закликають усіх вірян і меценатів долучитися до зведення храму - хто чим може - і таким чином спасти свою душу. А тим часом найбільше відвідують та відроджуюють монастирські традиції колектив та пацієнти Дубенського міжрайонного онкологічного диспансеру.

Рожева котельня свій колір виправдала

Колись горезвісна котельня на Київській, 6-А нинішнього опалювального сезону відпрацювала на славу. Принаймні, це можуть засвідчити мешканці п’ятиповерхівок на вулиці Соломії Крушельницької. І все завдяки реконструкції, на яку виділили кошти європейці. Правда, рівняни з вулиці Княгині Ольги не задоволені тим, що під час встановлення загальнобудинкового лічильника тепла будівельники щось порушили й відтак цілий стояк дев’ятиповерхівки ось уже два тижні не опалюється. Утім, очевидці стверджують, що майстри таки намагаються ремонтувати систему опалення, але допоки безуспішно.

17.04.2008



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку