Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №340 від 17.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Убивцю розшукували понад 13 років

Щоправда, за грабежі та крадіжки

Понівечене тіло сарненчанина перехожі знайшли по обіді біля його будинку. Молодик стікав кров’ю, а тому на місце пригоди відразу прибули лікарі та міліція. Перші намагалися врятувати хлопцеві життя, інші - встановлювали причину трагедії. Невдовзі чоловік помер…

- Декілька годин копіткої праці знадобилося правоохоронцям, щоб встановити причину смерті 26-річного Петра Бусєва, - розповідає начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВСУ Тамара ЛИСЕНКО. - Для цього співробітникам слідчо-оперативної групи, очолюваної заступником начальника УМВС Анатолієм Бутанським, довелося опитати не один десяток людей та обійти чимало сусідніх помешкань. Невдовзі вони затримали кривдника, який так по-звірячому розправився із сарненчанином. Ним виявився місцевий житель, 47-річний Іван.

- Під час затримання підозрюваного було з’ясовано усі подробиці злочину, - розповів начальник Сарненського РВ УМВС Леонід ЗАКРЕВСЬКИЙ. - Того дня нападник, у минулому спортсмен, чекав на загиблого кілька годин біля його будинку, аби помститися за сина. Коли кривдник наблизився до Івана, останній вдарив його кулаком в обличчя. Далі бив, куди бачив. Несамовита лють Івана перетворила тіло Петра на криваве місиво…

Коли підозрюваного затримали, з’ясувалося ще чимало цікавих для слідства подробиць. Виявляється, Іван вже 13 років ховається від міліції. У себе вдома навіть своєрідну “криївку” облаштував. Напередодні розправи з ненависним сусідом він дізнався, що у його сина місцевий наркоман вимагає 10 гривень. Обуренню “спортсмена” не було меж.

Вже на відтворенні обставин злочину Іванові доведеться не лише давати свідчення, а й пояснювати інші подробиці свого життя, яке було далеким від ідеального. Цинізм та жорстокість можна побачити у кожному русі затриманого. Він навіть не посоромився копнути ногою вінка, який стоїть на місці загибелі сусіда. Крадіжки, грабежі, хуліганство залишаться й на совісті Петра, який так трагічно пішов з життя у розквіті років.

17.04.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 17.04.2008p. 
На головну сторінку