Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №215 від 24.11.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Посміхніться!

Невідомий вірус «покосив» студентів

Студенти - народ дуже хитрий. Особливо напади винахідливості фонтаном б'ють тоді, коли у молоді намічається якась велика гулянка. Така, наприклад, як День студента, коли викладачі трохи розм'якшуються і за невиконане завдання не ставлять двійок.

Ось і цього разу, «затарившись», відправили студенти одного з рівненських ВНЗів свого старосту групи до викладачів, аби відпроситися з занять.

Хлопець, який вправно володів слівцем, уміло вговорив одного викладача, за ним - іншого, а останній, завкафедри, ну ніяк не піддається на вмовляння. Сказавши, щоб усі йшли в аудиторію і чекали його там, викладач пішов до деканату вирішувати свої справи. Так, староста із сумною новиною повернувся до групи. Сидіти на парі бажання не було, тому один із хлопців, який не вирізнявся успішністю, побіг до гуртожитку і повернувся звідти зі жменею зелених листочків каланхое. Згадавши, як чхав одногрупник після закапування соку цієї рослини, всі зрозуміли хитрий натяк…

Викладач ніяк не міг зрозуміти, що ж за вірус «покосив» студентів, що ті, один за один, без перестану чхають. Пару через масове «захворювання» відмінили, тож святкування, розпочате за графіком, тривало аж до світанку.

24.11.2005Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 24.11.2005p. 
На головну сторінку